Nektek minden nap van kedvetek és energiátok a babátokhoz?
A tavaszi fáradtság is közrejátszik.
De azért nem arról van szó, hogy a gyerekhez nincs kedvem. De vannak olyan napok, mikor hulla fáradt vagyok, és semmihez nincs kedvem.
Akkor többet játszik egyedül, kicsit többet nézhet tv-t. Nem takarítom végig a lakást... rendelek kaját.
De természetesen ugyanúgy ellátom és foglalkozom vele.
Vagy csak lefekszem mellé a szőnyegre, ő meg "kv-t főz nekem"...együtt nézzük a mesét.
Szóval próbálok olyan dolgot kitalálni ami nem megterhelő.
Pl nem állok neki kalácsot sütni, mert ő kitalálja. :)
Persze.
De dolgozni sincs kedvem minden nap, mégis bemegyek :)
Ez nem kedv kérdése, mert el kell őt látni, bármi is történjék.
Nem mindig van energiám, van hogy fáradt vagyok, de ez a babámat nem nagyon érdekli. :)
Ilyenkor megpróbálok olyan dolgokat csinálni vele, ami nem megterhelő, és ha van rá mód, alszok vele.
Vannak ilyen napok, nem szégyen ez.
Nekem minden nap van kedvem a babámhoz igen :)
Na de,hogy energiám van e minden nap?! Nincs!
Ugyan úgy ellátom a kicsit,de lehet,hogy aznap nem megyünk pl sétálni vagy nem játszunk fejlesztő játékokat és kicsit többet lustálkodunk az ágyikóba:) akkor mikor ő alszik akkor alszom vele én is :) Szerencsére ez elég ritka,hogy ne lenne energiám rá!
Nos, őszinte leszek, mivel ez épp egy olyan nap, amikor nincs.
Amikor fél5-kor nyakig kakálja magát, amolyan muszáj lezuhanyoztatni kategóriásan, utána persze nyilvánvalóan nem fog visszaaludni, hibába szokott legalább 7-ig. Persze ő örült magának is, meg nekem is, viszont elvárta volna, hogy a megszokott ütemben szórakoztassam. Nos nekem ez nem sikerült hajnalok hajnalán... 2 órán át mentünk egymás agyára, mire végre elfáradt és visszaaludt. Persze ekkorra már nekem ment ki az álom a szememből, inkább bevertem egy duplakávét.
Na ilyen csuda reggelek után energiám kevés, viszont amikor rám villantja fogatlan kis vigyorát a kedvem azonnal visszajön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!