Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van kedvetek segíteni névötlet...

Van kedvetek segíteni névötletekben?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk, és az volt az ötletem, hogy férjem válasszon az mta oldaláról ami neki tetszik, ezeket gyűjtötte össze.

Fiú: Ábel, Adrián, Attila, Dominik, Hunor, Henrik, Kende, Keve, Noel, Patrik

Lány: Alíz, Adelin, Bianka, Diána, Flóra, Hajnal, Jázmin, Korina, Mila, Vivien, (van még Emma és Édua de vezetéknév miatt nem adnám..)

Tudom, elég vegyes stílus 😂

Nekem igazából mind tetszik ezek közül, ezért is nehéz dönteni

Nektek mi a véleményetek? Melyiket adnátok melyiket nem? Esetleg van kedvencetek ami nincs a listán?

Vezetéknevünk ei végződésű

2018. máj. 17. 10:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Első körben kizárnám a magánhangzóval kezdődőket, mert két magánhangzóra végződik a vezetéknevetek, és akkor már 3 magánhangzó kerül egymás mellé, ami nem harmonikus hangzású.

Végül ezek tetszenek a legjobban:

Fiú:

Dominik

Hunor

Henrik

Lány:

Bianka

Diána - nekem nagyon bejön, de a feleségem megvétózta

Flóra - ez mindkettőnknek tetszik, de a vezetéknevünkhöz nem megy (nekünk 2 mássalhangzóra végződik a vezetéknevünk, és akkor a két név határán -rsfl- lenne, ami borzasztóan hangzik)

2018. máj. 17. 23:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Fiúk közül csak az Attila tetszik. De azt adnám a saját gyerekemnek is. :))

Lányok közül: Diánát adnám is a gyerekemnek, ezen kívül nem rossz még a Flóra és esetleg az Alíz (de az felénk nagyon gyakori).

2018. máj. 18. 08:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Dominik

Alíz, Adelin, Bianka, Diána, Flóra, (Emma)

2018. máj. 19. 12:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Amit adnék fiúból

Attila, Hunor, Patrik -és a Hunort választanám, mert a Hunor az a kedvenc fiúneveim között van.

Amit lányból adnék

Adelin, Bianka, Diána, Flóra, Hajnal, Jázmin

és ezek közül fogalmam sincs, melyiket választanám

Szűkítem a kört

Adelin, Flóra, Hajnal, Jázmin

Ennél jobban most/pillanat nem tudom:D

2018. máj. 19. 23:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Fiú nekem egyértelműen Ábel, lány pedig Flóra, de ott jó még a Diána és a Hajnal is.
2018. máj. 20. 15:06
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítő választ, bár még mindig nem sikerült döntenünk... megvárjuk a köv. uh-t hátha látni hogy fiú vagy lány :)

Nagyjából már leszűkítettük, de nehéz, mert páromnak egészen extrém ötletei vannak nevek terén.. :D

Fiúk közül az Ábel, Attila, Hunor és Henrik ami esélyes (ehhez most hozzácsapódott a Honor párom részéről..)

Lány neveknél az Adelin, Korina és Mila ami talán megfelelő, de még a Vivien és Jázmin is tetszik.

Szóval sokra nem jutottunk, reménykedünk hogy uh után valami kiderül.. :)

És köszönjük a sok segítséget, és hasznos tanácsot!

2018. máj. 22. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!