Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tele vagyok fiús cuccokkal...

Tele vagyok fiús cuccokkal mert azt mondták hogy fiú lesz de lány lett. Ha kislányra fiús ruhát adok az baj? Veszünk majd lányos cuccokat is de ezekkel mit csináljak?

Figyelt kérdés
Volt már így valaki?
2018. jún. 10. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekünk kisfiú utàn lány lett itthon tökéletes a fiús ruha is. Ha sétáltunk, jött vki stb akkor lányosat adtam rá.

3 éves most csak lányos pónis lehet rajta :)

2018. jún. 10. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
És a ruhák meg mindig nem nemhez kötöttek. Mi örököltünk mindent, kisfiú, kislány után is, vegyesen. A babának tök mindegy, hogy milyen színű/mintájú ruha van rajta, amíg kényelmes, elég meleg stb.. Nagyon ciki ez a sztereotipizálás.
2018. jún. 10. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Nekem fiú után lett lányom. Válogattam, ami nagyon fiús volt, azt én nem akartam ráadni. De sok olyan volt, ami szerintem lányon se furcsa. (Attól mert nem rózsaszín meg masnis..)

De mindig előnyben részesítettem a lányos ruhákat, persze nagyon sokat vettünk, végül a tervvel ellentétben, alig volt rajta fiús ruha. Max eleinte, míg nagyon sok baleset érte a ruhákat.

2018. jún. 10. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Fiam van, max 1-2 lanyosat fogok venni, ha a kovetkezo lany lesz+amit kapunk ajandekba, annyi szerintem eleg, a legkisebb mereteket ugyis nagyon gyorsan kinovi, meg van kozotte tobb unisex is. De a nagyobb meretekbol sem fogok kulon emiatt teljesen uj ruhatarat venni, ha ott van az a sok szep, jo allapotu ruha, ami a fiamrol megmaradt.
2018. jún. 11. 08:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Abszolút unisex. Megvenném.
2018. okt. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!