Angol keresztnév anyakönyveztetése hogyan oldható meg?
Sajna nem lehet,csak abban az esetben ha valamelyik szülő nemzetiséginek vallja magát, de sajnos ezen is szigorítottak :(
Pedig szép a Willow :)
Fonetikus átirattal lehet anyakönyveztetni elvileg tehát kb. így: Úillóúv :)
...de most komolyan ennyire fontos neked, hogy egy ilyen egzotikus névvel villogj, hogy akár hajlandó lennél elutazni Angliába a születés idejére?! Egyrészt akár eredeti helyesírással, akár fonetikusan, a magyar vezetéknévvel együtt elég idétlenül fog hangzani, másrészt csak megnehezíti a gyerek életét a későbbiekben, hogy ilyen különleges neve van. Így is van már elég Orsós Dzsenifer, meg Kolompár Dzsásztin.........
Nem véleményeket kértem. Nem vagyunk cigányok, hogy Krisztofernek meg ilyeneknek nevezzük, egyszerűen szeretnék egy különleges nevet, és a magyarok között nem igazán találtam olyat, ami ennyire tetszene.
A többieknek köszönöm a segítséget, még ha ezek szerint nem is kecsegtet túl sok jóval. :/
szerintem menj el az anyakönyvi hivatalba és kérdezd meg. meg tudhatom mi lesz a vezetékneve? szép nevet találtatok :)
jo babavárást és könnyú szülést kivánok :)
Köszi mindenkinek, meg fogom próbálni, hátha lehet, legalább sima V-vel. :)
Plangár lesz a vezetéknév.
Ha minden kötél szakad, elgondolkozunk a Villő-n is. :)
A Krisztofer sem cigány név,ugyhogy azért mert valaki bunkón ir neked nem kell egyből neked is bunkóznod!
EGYÉBKÉN AZ ÉN KISFIAM IS KRISZTOFER........üdv:Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!