Valaki kiborult elég rendesen terhesség alatt ami miatt baja lett a babának?
Úgy kiborultam, hogy hatalmas vita lett amit válás követett, majd a gyerek apa nélkül nőtt fel. Ez annak számít? Vagy mire gondolsz?
Ha valakinek elgurul a gyógyszere, attól még nem lesz a gyereknek egy keze, vagy lyukas szíve.
A lányommal mikor terhes voltam, az anyai nagymamám meghalt, temetésén is voltam 32 hetes terhesen. Az apukám kórházba került, mert vért hányt, rá 2 napra az apai nagymamámat vitték mentővel a sürgősségire, mert elesett biciklivel, én mentem utána, én vittem haza. A szülés előtt 1 héttel derült ki, hogy anyukám Ausztriában kórházban van (kint dolgozott), mert elesett, és eltört a combcsontja, műtötték, 1 hónapig volt rehabon odakint.
Szóval volt ideg rendesen, de a lányomnak kutya baja.
Jaj de jó ezeket hallani!
Itt sajnos csak 2x van vizit - reggel és este. A nővérek csak a nagy pocisokat figyelik, nálam tegnap csak a reggelit, ebédet, vacsit hozták, amúgy nem néztek be vagy kérdezték meg mi újság.
Ultrahangot még mindig nem csináltak :/ párom már bejött h ha kell fizetünk valakinek csak csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!