Létezik olyan hogy a menstruáció rendesen megvan miközben babát vár?
Figyelt kérdés
Menszesz alatt előtt és után is vannak olyan panaszaim mint a terhességi rosszullétek....
Volt valaki már igy?...
2018. júl. 23. 22:35
1/11 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Nem éltem át, csak tudom.
3/11 A kérdező kommentje:
Akor az is elofordulhat hogy folyamatosan megjon mikozben terhes vagyok""? A valasz köszönöm!!
🤗
2018. júl. 23. 23:18
4/11 anonim válasza:
Esetleg,ha csinálnál egy tesztet,megtudnád,hogy terhes vagy-e,egyáltalán.
5/11 anonim válasza:
Terhesség alatt soha nincs menstruáció.
A vérzésnek egyéb oka van ilyenkor.
6/11 anonim válasza:
Nem. Nem lehetseges. Terhesseg alatti rendellenes verzes elter a szokott menstruaciotol. Nen tudom milyen tunetekre gondolsz, de hanyinger is kehet pl premens tunet. Valoszinukeg nem vwgy terhes. De egy teszt mjd igazolja.
7/11 anonim válasza:
A családban is előfordult már, sőt a közvetlen környezetembe is volt rá példa hogy a kismamának vérzése volt és mégis gyereket várt. Hogy ez menses vagy sem az egy dolog, de vérzés. Vagyis igen is van olyan hogy valaki vérzik terhesség alatt. Persze ez nagyon ritka és egyáltalán nem természetes. Attól még előfordul.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget!!🤗Es persze a megértéseteket... Egy tesztet fogok csinaltatni🤗🤗
2018. júl. 24. 15:45
9/11 anonim válasza:
Szerintem felnott no meg tudja kulonboztetni a menstruaciojat egy kb koztes verzesnek megfelelo dologtol. Mert a terhesseg alatti verzes olyan. Utolso.elotti
10/11 A kérdező kommentje:
En azért kérdeztem ra mivel ilyen tunetek meg nm leptek fel menstruacio alatt vagy elott... Es meg utanna se... Elsődlegesen a terhesség jutott eszembe es gondoltam kaphatok hasznos tanácsokat!
2018. júl. 25. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!