Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ki számít jó anyának?

Szerintetek ki számít jó anyának?

Figyelt kérdés

Aki szigorúbb,nem enged a hisztinek,de nagyon szereti a gyermekét és mindent megtesz érte.

Vagy aki mindent megenged,határok nélkül.

2010. jún. 22. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A jó anya az aki tiszta szívből szereti gyermekét.A nevelés ösztönös.Sok mindent ráhagyok a gyerekemre,sokat engedek neki.Ugy vélem probálja ki,maga jöjjön rá miért is nem szabad.Jó nem engedem a konektorba nyulni,de belemehet a pocsojába.Jó anyának érzem magam.Nagyon okos lányom van,nem hisztizik,mindent megbeszélek vele.Kiegyensulyozott és ezt mások is mondják.Soha nem emelem fel a hangomat sem.
2010. jún. 22. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok, "pocsoLY(!)ába be nem engedő vagyok!" Úgy látom, sikerült áthoznom a témát.:)

Nem múlik rajta semmi, de az óvónéni is rá fog kiabálni, hogy fiam, ne lépj a pocsolyába!

De, szerintem ne is írjunk róla többet!

2010. jún. 23. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szerintem jó anya az, akinek FONTOS a gyermeke, előbb pedig már írtam a szeretet és szigort. Szerintem az már nagyot nem hibázik!
2010. jún. 23. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!