Rászoktatok kiabálni a gyereketekre?
Kedves 21:43-as! 2 gyerekem van,de a nagyobbik már 9 éves,és soha nem ordítoztam Vele sem,nemhogy a kisebbikkel! Már ne haragudj,de tényleg elég közömbös voltál,mert nem tudod,és nem te hallod az ordítozást minden nap! És tudod? Az ilyen szülőt inkább messze elkerülöm! Egyébként már más is megszólta,hogy miért kell ordítva mondani vmit a Gyerekeknek!? Aztán még neki állt feljebb.Ja,és azt meg nem is írtam,hogy veri is Őket,főleg a kislányt,mert nem tud vigyázni "normálisan" a testvérére! Már bocsánat,de nem az Ő feladata,csak részben,amikor a "kedves" szülők is ott vannak! Szegény kislány úgy ment első nap iskolába,hogy sírt,mert azt mondta neki az idióta anyja,hogy más gyerek egyedül megy,nem kell a valagát cipelni az iskoláig! Na erre varrjál gombot! Látszik rajta,hogy NEM szereti a Gyerekeit,ezért írtam,hogy akkor minek vállalt?!
Mi pedig szeretetben élünk,nyugodtak vagyunk,szépen elmondok mindent a Gyerekemnek mit szabad és mit nem,nem pedig jól leordítom a fejéről a haját,azután cselekszek! De látom sokan inkább így csinálják...Nekem meg ez a véleményem! Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!