Ismerősöm babája 2 hónapos.4300gr és 54cm-vel született. Most 7300gr és 66cm. Szerintetek nem túl duci?
ha tápszeres, akkor elég duci. Ha anyatejes akkor is az, de állítólag az nem olyan nagy gond. Viszont azért lehet hogy túl van etetve.
Az én lányom 4,1 kg-mal született, de 58 cm hosszú volt igy inkább vékonynak tűnt, nagy pocakkal. Most 5 hós és megduplázta a születési súlyát. Csak anyatejes. 2 hósan "csak" 6 kg volt, de azért a 7,3-at sokallom. Ha tápis akkor vissza kellene fogni egy kicsit az evést.
Fiam 4400 grammal és 57 centivel született, 2 hónaposan- csak anytejes tálálás mellett-ő is "csak" 5800 gramm és 64 centi volt, 4 hónapos korára lett 7250 gramm és 70 centi.
Kérdés, mit eszik?
Szóval nem tudom, de ahhoz képest, hogy tegnap olvastam itt egy 4 hós 9 kilós babáról,aki csak anytejes volt.
( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
A hosszához képest egyáltalán nem nagy a súlya.
És tényleg nem értem, hogy ehhez a szülein és az orvosán kivül miért lenne bárkinek is köze. Ja, bocs, persze, megint lehet csámcsogni, és meghozni az ítélete, hogy az anyja egy rakás szar, és betegre hízlalja a gyerekét.
Mit szólnál ha ez az ismerősöd rólad is feltenne egy fikázós kérdést?
Mégis milyen választ vártál? Hogy duci és fogják fogyókúrára a pár hetes csecsemőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!