Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ismerősöm babája 2 hónapos.430...

Ismerősöm babája 2 hónapos.4300gr és 54cm-vel született. Most 7300gr és 66cm. Szerintetek nem túl duci?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 13:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ha tápszeres, akkor elég duci. Ha anyatejes akkor is az, de állítólag az nem olyan nagy gond. Viszont azért lehet hogy túl van etetve.

Az én lányom 4,1 kg-mal született, de 58 cm hosszú volt igy inkább vékonynak tűnt, nagy pocakkal. Most 5 hós és megduplázta a születési súlyát. Csak anyatejes. 2 hósan "csak" 6 kg volt, de azért a 7,3-at sokallom. Ha tápis akkor vissza kellene fogni egy kicsit az evést.

2010. jún. 22. 13:25
 2/17 anonim ***** válasza:
hááát az én kislányom 3210 g-mal és 53 cm-el született.múlt héten volt 5200 g és 63 cm jaa és holnap lesz 4 hónapos....
2010. jún. 22. 13:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát jó nagy baba az biztos, de elég hosszú is. Az én fiam 7 hónaposan volt ennyi kiló, mondjuk ő csak 3300 grammal született.
2010. jún. 22. 13:27
 4/17 anonim ***** válasza:

Fiam 4400 grammal és 57 centivel született, 2 hónaposan- csak anytejes tálálás mellett-ő is "csak" 5800 gramm és 64 centi volt, 4 hónapos korára lett 7250 gramm és 70 centi.

Kérdés, mit eszik?

Szóval nem tudom, de ahhoz képest, hogy tegnap olvastam itt egy 4 hós 9 kilós babáról,aki csak anytejes volt.

( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2010. jún. 22. 13:30
 5/17 anonim ***** válasza:
Tyű, hát jó nagy baba. Valószínűleg duci is, de a hossza se semmi. Szülei milyen magasak?
2010. jún. 22. 13:31
 6/17 A kérdező kommentje:
Csak anyatejes,de már láttam levetkőzve és olyan mintha rezegne a hája.Ha megnyomom a kis bőrét akkor lyuk marad a helyén.Nem lesz ebből a későbbiek folyamán baja?
2010. jún. 22. 13:31
 7/17 A kérdező kommentje:
Szülei kb.165-175cm körül vannak.
2010. jún. 22. 13:34
 8/17 anonim ***** válasza:
68%
Nézd, nem hiszem, hogy ezzel neked foglalkoznod kellene. Nem tudom van-e pl. nagy súllyal született gyereked. Ő kifejezetten az, tehát nem is az átlag szerint fog gyarapodni. Ha úgy veszed, egy hónap alatt kb. 1.5 kg-ot hízott, ami lehet, hogy egyesek szerint sok, de nézd azt is, hogy a 2 hónap alatt 12 ! cm-t nőtt. Tehát egy hónap alatt kb. 6cm. Ez szép eredmény, idővel ez a tempó le fog csökkenni, majd meglátjátok. Főleg, ha majd elkezd mászni, v. "normál ételt" eszik. Akkor pl. lehet, hogy összesen egy hónap alatt fog 30 dkg-ot hízni. Minden baba más! Nálam is az egyik a kanál látványától is undorodott, öklendezett, a másik meg a kanalat is lenyelte volna, és olyan hisztit rendezett, ha nem lett tele a pocakja, hogy olyat ritkán látni. Az orvosok azt vallják, hogy fél éves korára minimum meg kell duplázni a súlyukat, egy éves korukra pedig megháromszorozni. Nézd csak végig a beírásokat, hogy mikor megkérdezik, hogy az ilyen-olyan korú babák mekkorák, milyen eltérő válaszok érkeznek.
2010. jún. 22. 13:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A hosszához képest egyáltalán nem nagy a súlya.

És tényleg nem értem, hogy ehhez a szülein és az orvosán kivül miért lenne bárkinek is köze. Ja, bocs, persze, megint lehet csámcsogni, és meghozni az ítélete, hogy az anyja egy rakás szar, és betegre hízlalja a gyerekét.

2010. jún. 22. 14:04
 10/17 anonim ***** válasza:
61%

Mit szólnál ha ez az ismerősöd rólad is feltenne egy fikázós kérdést?

Mégis milyen választ vártál? Hogy duci és fogják fogyókúrára a pár hetes csecsemőt?

2010. jún. 22. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!