7700g meg 67.5 cm 4 hós. 3500g-al és 52 cm-rel született. Apukája is nagy. Tényleg duci a kisfiam?
Figyelt kérdés
Szerintem nem az, csak nagy, de mások azt mondják kövér, pedig a doki meg a védőnő is azt mondta hogy szépen fejlődik. (tápszeres)2008. szept. 4. 16:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják kövér. Kicsit sok a súlya valóban, de amint elkezdenek intenzíven mozogni, forogni, kúszni-mászni, meglátod lemozogják! És ki mit vár akkor, ha a szülők vagy az egyik szülő nagy???? A gyerek sem lehet picike! Nálunk meg az van, hogy mindketten a párommal 165-168 centik vagyunk, a babó a kortársaihoz képest viszonylag kicsi 59 centi és 5380 gramm. De mitől lenne nagydarab? És így is tök husis, hurkás, már az 5-9 kilóig való pelus is nyomja a combjait. :) 15 hetes kislány anyukája.
2/3 anonim válasza:
Szia az én kisfiam 3150g-al született és 50cm-rel, most ő is 4 hós 1 hetes és 8100g körül van.Anyatejen kívül mást nem kap, csak vizet olykor, de nekünk is azt mondták hogy nagyon szépen fejlődik.Szerintem nem duci, inkább jól néz így ki, ha majd elkezd mászni leadja úgyis a felesleget.
Ha meg valaki azt mondja duci vagy kövér ne foglalkozz vele, inkább ilyen legyen, mint alultáplált.
További szép gyarapodást és fejlődést!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.Nem foglalkozom másokkal csak néha idegesít.Jó babázást!!
2008. szept. 6. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!