Leila névről mi ugrik be legelőször? Nem a star wars mert az leia egyébként.
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 16:41
1/17 anonim válasza:
De, nekem a Star wars jut eszembe róla elsőnek :D
Ettől függetlenül szép név.
2/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, szép név, adnám a lányomnak.
3/17 anonim válasza:
"Bevándorlós",cigányos számomra,én Mo-on nem adnám,csak ha arab lennék,mondjuk.
4/17 anonim válasza:
Nekem is a Star Wars, hiába Leia :D
5/17 Miss Endzsi válasza:
Nekem a két fánkfonat Leila fején. : D
7/17 anonim válasza:
Nekem valami zsivány,cigó cirkusz ugrik be,aminek az egyik tagjának ez a művészneve.
8/17 anonim válasza:
Van egy szír kollégám (már 40 éve él itt), és az ő álomszép lánya Leila. :)
9/17 anonim válasza:
Attól még, mert a Star Warsban Leia volt, még a többségnek ez jut róla eszébe, mert vagy nem emlékszik pontosan vagy pedig az 1 betű különbség még ugyanúgy ezt aktiválja az emlékezetükben.
Nőiesnek nőies, hercegnősnek hercegnős, de nem adnám, mert túl idegen és becézhetetlen.
10/17 anonim válasza:
Mamám szomszédjában lakott egy Leila nevű kislány mikor kicsi voltam, párszor játszottunk - ő jut eszembe erről a névről (pedig nagy star wars fan vagyok)
Szerintem szép név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!