6 és fél hónapos babának, hogy készítitek el a cseresznyét, meggyet és a körtét? S rendes rizst is főzhetek már neki?
Figyelt kérdés
6 és fél hónapos babának,hogy készítitek el a cseresznyét,meggyet és a körtét?S rendes rizst is főzhetek már neki?2010. jún. 22. 08:56
1/7 anonim válasza:
körtét üvegeset kapott,mert nincs még magyar,külföldit meg nem adok neki,ki tudja,mi van rajta.meggyet csak beleturmixoltam,cseresznyét még nem kapott.rizst lehet neki adni,jó puhára,sok vízben főzd meg és össze kell turmixolni.
2/7 anonim válasza:
Cseresznyét csak késöbb ehet ,nem? Én meggyet barackal,almával turmixoltam. Rizst csak 7-8 hósan adtam neki elöször,cseresznyét még nem evett,1 éves.
3/7 anonim válasza:
Körtét is csak 8 hó körül kapott,fözve,mert nyersen nem ette meg.
4/7 A kérdező kommentje:
A rizst azt mivel variáljam?Ti mivel adtátok?
2010. jún. 22. 09:07
5/7 anonim válasza:
Én csináltam neki zöldséges rizst, nagyon szerette. Csak simán egybefőztem a rizst a zöldségekkel, és a végén pépesítettem.
6/7 anonim válasza:
én meggyet raktam hozzá,de nem volt jóízű a meggy,így nem is tetszett a kisfiamnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2010. jún. 22. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!