Vélemény az Ámon névről?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép név az Ámon?Adnátok2018. szept. 3. 19:50
11/18 anonim válasza:
Elsőre biztos visszakérdeznék bemutatkozáskor, hogy “Áron?”
Nem tetszik, nem is adnám.
12/18 anonim válasza:
Nem. Mondjuk nekem a Trónok harca jut eszembe.
Lehet most jön a Dénerisz, Havasdzson, Szerszej, Tirion korszak? XD
13/18 anonim válasza:
Szerintem nem rossz név, de nem adnám, mert vannak nála sokkal jobban tetszők:)
14/18 anonim válasza:
Akkor már Ámon-Ré... Vagy Ozirisz, ő menőbb. :))
Viccet félretéve, nem adnám sem ezt, se más egyiptomi istennek a nevét (bár szeretem az ókori Egyiptomot..)
15/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Olyan kedves, egyedi és kifinomult.
16/18 anonim válasza:
Igaz, én se tervezek ilyen nevet adni leendő gyerekemnek, de ahhoz a sok rettenethez képest, amiket itt kérdezni szoktak, ez kifejezetten tetszik. Az egy dolog, hogy "soha nem hallott" nevekkel meg kell küzdeni az elején, de az ilyen István, János, József nevek is ugyanígy kezdték valamikor ebben az országban. Az, hogy néznének, vagy mosolyognának egyet rajta, nem a hangzása, csak a szokatlansága miatt lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!