Zselyke névről vélemény? Kéne egy név mert lassan itt az ideje.31 hétbe léptem
Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 19:25
1/24 anonim válasza:
Komolyan erdekelnmasok velemenye fuggetlenul attol hogy kik ok, tarsadalmilag, kulturalisan stb hova sorolhatok?
Szerintem rettenetes nev a zselyke, felnott korban kulonosen hulyen fog kinezni. Egy klasszikus katalin miert nem eleg jo? :)
5/24 anonim válasza:
4-es te adnal ilyen nevet a gyerekednek? Sot, orulnel ha teged igy hivnanak?
6/24 anonim válasza:
Szerintem borzalmas, nem értem a népszerűségét.
7/24 anonim válasza:
Nagyon ronda név,én sem értem,hogy miért lett ennyire népszerű.Öreges,ennyi erővel Lenke is lehetne.
8/24 anonim válasza:
Engem is Zselykének hívnak. Jelentése víz, vizecske. Szerintem szép név, dicsérik is. Ennyivel a sima BORi nevet vagy akár a László-Zászló név akármi lehetne kifogásolható. Viszonylag ritka név, én sem ma születtem és csak pár Zselyke nevű lányról hallottam még egyet sem ismerek. Szerintem szép választás.
9/24 anonim válasza:
Ritkának,abszolút nem ritka. A 30. leggyakoribb lánynév. Nekem sem tetszik,de ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!