Mit gondoltok a Nándor névről?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 18:29
1/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, de mindenki akinek mondtam, azt mondta, hogy öreges, úgyhogy mi végül letettünk róla.
2/11 anonim válasza:
Bocsi, de èn ha ilyen nevű emberrel találkozok magamban hozzáteszem azt, hogy fehérvár..
Egyèbkènt teljesen normális név.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem öreges, most ismét egyre elterjedtebb. Nekem nem tartozik a kedvenceim közé, de teljesen jó névnek gondolom.
4/11 anonim válasza:
Szerintem korrekt. Sokkal jobb mit a mai idióta divatnevek, amiket a buckalakók használnak...Lakatos Nintendó, Kolompár Teszlatrooper, Kovács Inuyasha...pfffffff,gáz!!!!
5/11 anonim válasza:
Nálunk listás volt, önmagában is tetszik és becézve is. De mivel kislányunk lesz, így most nem aktuális. :)
6/11 anonim válasza:
Nem rossz név, de én nem adnám a gyerekemnek.
7/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett míg az unokahugom nem kezdte el nézni a Nándi mesét. Na azóta nem tudnám így nevezni a gyerekem pedig egy nagyon jó név. Maradt hasonló stílusban az Andor, de az meg teljesen más okból esett ki.
8/11 anonim válasza:
Én nem adnám, nekem nem jön be, mert olyan "náthás orrhang" hangzása van.
9/11 anonim válasza:
Jól passzol pl. a Magyar és a Sólyom vezetéknevekhez.
10/11 anonim válasza:
Nagyon szép név, jól viselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!