1/21 anonim válasza:
Az, hogy nem egy név..Bocsi, nem szoktam bunkózni.
3/21 anonim válasza:
Nem tudnék komolyan venni egy ilyen névvel rendelkező személyt.Olyan,mint valami becenév.
4/21 anonim válasza:
Nekem tetszik. Egerszegi Krisztina lánya is Zille.
5/21 anonim válasza:
Szerintem szép név, nem nagyon ismertem, jó a hangzása.
6/21 anonim válasza:
Mikor először hallottam akkor furcsáltam, de nem rossz név. Azért vannak olyan nevek amelyek vállalhatóak, de ritkát. Számomra ilyen a Zille, Zsolna, Aisa, Víta, Véda, Auróra, Boróka. Én a hagyományos neveket szeretem, de ezek is tetszenek.
8/21 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem olyan mintha egy bogar fele lenne.😄
10/21 1112 válasza:
Borzasztó. Olyan zizegős. Nem névnek való. Meg picit olyan gügyögős is. Ez nem való névnek. Mondjuk pl egy pillangófajta lehetne, pl kerti zille, de embernek ez egyáltalán nem való. Ezen betűknek/hangoknak ezen sorrendje szerintem borzasztó. Már bocsesz. Viszont a Zita az pl nagyon jó, az az egyik kedvenc nevem. Most próbálgatom valahogy a Zillét átvariálni, hogy egy L-lel talán kellemesebb lenne egy fokkal, de még úgyis nagyon rossz. A Zejnep is idegesítő név. Az sem névnek való. Viszont ,ha már nagyon különlegeset akarsz, akkor legyen a Zejna. Az pl tök jó. Zita, Zejna, Zelma, Zora , Zorina, Zelmira, Anzelma, Zsanett szép , kecses, nőiesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!