Mi a véleményetek az Áden névről?
Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 12:11
11/23 anonim válasza:
Utolsó, ennyi erővel az Ádámot is lehet Ádinak becézni és az legalább embernek való név.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) A kutyaneves hozzászólást azért nem tudom hova tenni,mert szerintem attól hogy különleges hangzású névről van szó ugyanúgy adható kisbabának,mellesleg több kutyát ismerek tipikus magyar névvel mint pl Sanyi,Pista...Ádám már van a családban is,és ismerőseim között is.Olyan nevet szeretnék adni,amiről nem rögtön egy másik ember ugrik be:)
2018. szept. 1. 13:46
13/23 anonim válasza:
Ok, erről a névről nekem tuti nem másik ember ugrik be, hanem sógorom kutyája. Vizsla és Áden a neve. Vagyis Erdőszéli Áden a hivatalos:-D
Embernek nekem valahogy ellenszenves. Jó persze a ti gyereketek lesz, de feláll ettől a névtől a szőr a hátamon. Én olyan nevet adnék amiről rögtön tudni milyen nemű a viselője.
15/23 NigelB válasza:
Áden egy szép dél jemeni kikötőváros (jártam ott). Én biztos, hogy ilyen nevet nem adnék. Mi lesz, ha majd külföldre, főleg arab országba fog utazni. Lehetnek kellemetlen percei.
16/23 anonim válasza:
Az Ádin névről jutott eszedbe?
Egyebkent, nekem nem tetszik
18/23 anonim válasza:
Nem tán te vagy az a kirúgott óvónő?? Aki azt az 5 éves autista gyermeket bántalmazta?
19/23 anonim válasza:
Nem... olvastam a cikket, ennyi.
20/23 anonim válasza:
De azért a gúny nevét ide kommentelgeted 🐑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!