Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek az Áden névről?

Mi a véleményetek az Áden névről?

Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 12:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, ennyi erővel az Ádámot is lehet Ádinak becézni és az legalább embernek való név.
2018. szept. 1. 12:24
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) A kutyaneves hozzászólást azért nem tudom hova tenni,mert szerintem attól hogy különleges hangzású névről van szó ugyanúgy adható kisbabának,mellesleg több kutyát ismerek tipikus magyar névvel mint pl Sanyi,Pista...Ádám már van a családban is,és ismerőseim között is.Olyan nevet szeretnék adni,amiről nem rögtön egy másik ember ugrik be:)
2018. szept. 1. 13:46
 13/23 anonim ***** válasza:

Ok, erről a névről nekem tuti nem másik ember ugrik be, hanem sógorom kutyája. Vizsla és Áden a neve. Vagyis Erdőszéli Áden a hivatalos:-D

Embernek nekem valahogy ellenszenves. Jó persze a ti gyereketek lesz, de feláll ettől a névtől a szőr a hátamon. Én olyan nevet adnék amiről rögtön tudni milyen nemű a viselője.

2018. szept. 1. 13:49
 14/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, mint fiú név
2018. szept. 1. 18:20
 15/23 NigelB válasza:
Áden egy szép dél jemeni kikötőváros (jártam ott). Én biztos, hogy ilyen nevet nem adnék. Mi lesz, ha majd külföldre, főleg arab országba fog utazni. Lehetnek kellemetlen percei.
2018. szept. 1. 18:35
 16/23 anonim ***** válasza:

Az Ádin névről jutott eszedbe?

Egyebkent, nekem nem tetszik

2018. szept. 4. 00:37
 17/23 anonim válasza:
Maugli...
2024. febr. 2. 14:33
 18/23 anonim válasza:
Nem tán te vagy az a kirúgott óvónő?? Aki azt az 5 éves autista gyermeket bántalmazta?
2024. febr. 2. 21:20
 19/23 anonim válasza:
Nem... olvastam a cikket, ennyi.
2024. febr. 2. 21:21
 20/23 anonim válasza:
De azért a gúny nevét ide kommentelgeted 🐑
2024. febr. 2. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!