Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mitől lehet?

Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnek a 4 hónapos lányára azt mondta a doki h ha még ökölben van a keze az nem jelent jót, vigye tornára. Nem akartam belemenni ezért nem is kérdeztem, h milyenre stb, azóta nem is igazán hallottam felőlük, nem beszelunk...

Nekem most 5 hónapos a fiam, viszont a bal keze ökölben a jobb már nyitva. Doki kb sose kérdezi mizu, védőnő is csak felolvas egy listát amin átrohanunk 1 perc alatt és mivel 10en folyton varnak és iszonyat nagy a rohanás, kérdezni sincs időm. Megfogadtam már h legközelebb leírom papirra és arról olvasom fel hátha nem hájt el egyből...

Szóval a kérdés h vajon mitől lehet ez. Amúgy a jobb kezével már nyújtva is tartja magát a bal meg könyöklős.

2018. aug. 29. 12:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam h forogni se forog még. Csinálja egyszer kétszer de ennyi. Hasról hátra egyáltalán ez mondjuk nem is aggaszt, 5 hónaposan 9 kg, valószínű a nagy súly miatt nehezebben megy neki de itt olvastam h ha egyszer csinálta már tudja, csak nem akarja :)
2018. aug. 29. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
az idegi fejlődésével van összefüggésben. Sajnos pontosabbat nem tudok esetleg kérdezzétek meg a védőnőt vagy a dokit. De ha amugy minden rendben van a babával akkor nem hiszem hogy baj lenne. A masszírozás meg biztos jó neki.
2018. aug. 29. 13:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi! Igen max csak kíváncsiságból de rakerdezek majd a következő kontrollon.

Aggódni semmi okom, csak érdekes ez a téma szamomra :)

2018. aug. 29. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom hány hónapos korában, de nézte a mi védőnőnk, hogy nyitva van e a tenyere. Emlékszem, hogy akkor még sokszor támaszkodás közben ökölben volt, de mondta a vèdőnő, hogy látja, hogy nyúl a játék után, megfogja stb., tehát rendben van. Egyébkén mászás közbeni fura lábtartás miatt minket Dévényesekhez küldött az orvos beutalóval(Budapest). A felmérés ingyenes volt, és végül járnunk se kellett, de azt mondják, hatásos.
2018. aug. 29. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!