Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Életemben nem éreztem ilyen...

Életemben nem éreztem ilyen dühöt. Elegem van már a férjem pereputtyából. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Apósomék nagyon tehetős emberek, de soha egy normális cuccot nem vennének egy szem unokájuknak. Nem is ez a legnagyobb baj, tudtam a házasságunk előtt is mire számíthatok. Régóta érnek a dolgok, de most betelt a pohár. Nem elég, hogy sz@revők, még a gyerekre sem tudnak egy percet sem vigyázni. A férjem mindig azzal jön, hogy milyen keveset vagyunk ott, és nem szeretem a szüleit. Ha egy napot ott töltünk én este hulla fáradtan esek össze mert csak a gyerek után rohanok, hogy valahonnan le ne essen, valamit le ne nyeljen stb. Nyűgös, nem a saját helyén van egész nap nem alszik. Mindegy én toleráns vagyok egy héten 1 napot kibírunk, apa miatt.

Ha valami rendezvény van mutogatják a gyereket, hogy az Ő unokájuk aztán ha nyikkan egyet nyomják vissza anyának.

Apósomnak most hétvégén eszébe jutott, hogy egész nap 5 percet foglalkozzon a gyerekkel mikor már indultunk. Azt mondta ő kiviszi a kocsihoz míg mi kihozzuk a cuccokat. Mire kiértünk, anyósom zokogott és a gyerek is sírdogált az após ölében. Semmi semmi, monda após, mire anyósom kifakadt, hogy elengedte nagyapa a gyerek kezét és a 15 hónapos babám, mint az őrült kirohant az útra és majdnem elütötte egy kocsi.

A férjem betuszkolt az autóba, hogy neki ne menjek az apjának és hazajöttünk. Azóta is a hideg ráz.

Véletlen? Most esik le, hogy ha elviszi a gyereket 5 perc és a gyerek ordít, elesik, odazárja a kezét stb, csak én mindig ráfogtam, hogy véletlen, de már tudom ,hogy nem.

Soha egy másodpercre sem fogom ezentúl rájuk hagyni a gyereket, ha ott leszünk még a Wc-re se fogok kimenni az tuti.

Kicsit hosszú lett de forr bennem a düh, muszáj volt kiírnom magamból.

2010. jún. 21. 12:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Probálj megnyugodni!!!De azt hiszem engem nem sikerült volna betuszkolni a kocsiba!Én is csak egy héten egyszer viszem anyósomékhoz hozzá teszem nem jó kedvemből!
2010. jún. 21. 12:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

szia, teljesen megértelek! ne add nekik oda 1 mp-re se, mert látod, mennyire képtelenek rá figyelni! ez borzasztó, egy anyának, ha a gyereke életveszélybe kerül.

nálunk mondjuk nincs rokonság, ezért nehéz, de ha ilyen lenne, nem is kéne!!!!

2010. jún. 21. 12:46
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom! :( Megértelek, nekem is vannak gondjaim párom családjával, bár talán nem ennyire súlyos :( Beszélj a pároddal erről, hogy ne érezd magad egyedül, hogy ne éreztesse, hogy te nem szereted a szüleit, hanem értse meg hogy mi a probléma.
2010. jún. 21. 12:48
 4/20 anonim ***** válasza:
8%
először az a bajod,hogy nem vesznek semmit a gyereknek meg hogy nem képesek rá vigyázni, utána meg az hogy sohatöbbet nem adod oda nekik. egyébként szerintem jogtalan a felháborodás hogy neked kell rohangálni a gyerek után, mégis ki másnak kéne vagy neveld meg hogy ne rosszalkodjon.kiráz tőle a hideg amikor valaki idehozza a gyerekét és ledöglik a fotelba hogy majd én futok utána.
2010. jún. 21. 12:51
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Úristen, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek. Párod melléd állhatna. Igazad van teljes mértékben, és ha elüti a kicsit egy autó( bár ne gomdoljunk ilyenre inkább), férjed mit mondana? Ne menj a WC-re se a kicsid nélkül. Nekem is 16 hós a kisfiam, én is nagyon féltem őt, bár én nyugodtan rábízhatom a mamákra.
2010. jún. 21. 12:51
 6/20 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy fel sem fogtam, hogy mi van csak mikor már a kocsiban ültem és jó 10 perc eltelt addig csak néztem ki a fejemből és mintha nem is ezen a földön jártam volna.
2010. jún. 21. 12:53
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
12:51 magyarázd el, hogy egy 15 hónapost hogy nevelsz meg :D
2010. jún. 21. 12:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
4.-nek nem olvastad, hogy majdnem elütötte az autó a gyerkőcöt a nagypapa felelőtlensége miatt.Nem az ajándékon van a lényeg.Mi minden hétvégén anyáéknál vagyunk és egész nap unokáznak, én meg pihizhetek legalább.Ez miért baj, egy kis pihenés nekünk is jár.Ha nem tudsz normális válasz írni, inkább nem írj semmit.5. voltam
2010. jún. 21. 12:55
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Te Jó Isten! Azon csodálkozok, hogy a férjed felnőtt valahogy és nem lett komolyabb baja kiskorában. Még ilyen idióta embereket... Az én anyósom is egy ügyetlen, felelőtlen nő, az sem ért semmihez csak a szépítkezéshez meg a nagy hitelek felvevéséhez amit nekünk kell fizetnünk miközben még jópofát is kell vágnunk. Én nem is hagyom soha a gyereket anyósommal. A szemem előtt borította rá a gyerekre a ruhaszárítót (mert ő ügyetlen, de ne haragudjak) meg gyerekestől együtt borította fel a babakocsit, mert ő nem tudja hogy kell kivenni a gyereket a kocsiból és mérges lett. 11 hónapos a gyerek, de eddig 1x voltunk nálunk pedig itt laknak a faluban ők is, ők jönnek gyakrabban (ma is jönni fognak sajnos) de szerencsére csak ilyen fél órás villámlátogatásokra mert nekik milyen sok a dolguk, rohannak szaladnak, amit mi egyáltalán nem is bánok. A párom mindig azt szokta mondani, de is szólj anyámhoz tudod, hogy bolond. A te párod mért nem tudja ezt mondani? Mért kell hetente 1x elviselni az anyósodékat ha utálod őket? Direkt kínoz téged??? Ha ő kíváncsi a szüleire (ami elvileg normális) akkor mennyen és látogassa meg őket de neked meg a gyereknek ne kelljen már. Vagy ha a nagyszülők kíváncsiak a gyerekre akkor néha (de ne hetente egy egész napra) menjenek el hozzátok és nézegessék ott a gyereket. Beszélj erről a pároddal, nem hiszem el, hogy a szülei fontosabbak neki mint a gyereke biztonsága.
2010. jún. 21. 12:58
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktam náluk a fotelban üli, még egy tányér levest sem tudok megenni, csak a gyerek cuccaiért mentem vissza és addig kellett volna a gyerekre figyelni. Nem az a baj hogy nem vesznek semmit és ezt írtam is, az a baj, hogy a gyerek élete veszélybe került. Tudom, hogy magamnak szültem, de ha egy tök idegen anyuka megkérne, hogy figyeljek a gyerekére míg ő visszaszalad valamiért, akkor sem engedném el a kezét még egy 3 évesnek sem.
2010. jún. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!