A férjem nem akar kettesben maradni a babával. Mit tegyek? Később is ez lesz? Jogos, hogy rosszul esik?
Mert, hogyha sírni fog, hogy nyugtatja meg... Nem egész nap kéne vele lenni, csak 1-2 órára.
8 napos a picink, amúgy segít körülötte rengeteget. Etet, fürdet, pelenkáz, még éjjel is felkel hozzá. Meg a terhességem alatt is mondta, hogy 3-4 hetet itthon lesz velünk, és utána is igyekszik úgy szervezni a napjait, hogy a délutánjai nagyobb része szabad legyen.
Az én férjem azért volt velünk otthon egy jó darabig, mert akart, nem pedig, mert segítség kellett volna. Szerintem a kérdező férje is úgy értette, hogy ezért próbál majd minél többet velük lenni. Az enyém már 3 éve próbál és megy is neki.:)
Én azt mondom, a puding próbája az evés. Természetes, hogy fél, először a nők sem mind érzik egyből, mit hogyan kell. Pl. egy kruppos rohamnál nekem is végigcsorog minden a lábamon hirtelen (persze nem szó szerint:D), nemcsak a férjemnek, de összeszedjük magunkat és megoldjuk a problémákat együtt.:) Beszélgetni kell a dolgokról.
Esetleg, ha átjön valamelyik nagyszülő és pluszban vele a férjed is marad (hiszen a gyerekkel mindketten szeretnek lenni, ahogyan írod és aktívak is), akkor hátha rájön, hogy ez nem nagy cucc, és legközelebb már vállalja egyedül. Ez jó neki is később, a picinek is, a kapcsolatuknak is. Nemcsak neked.:)
Köszönöm a válaszokat, akkor kezdek megnyugodni. Csak olyan furcsa volt, hogy amúgy segít mindenben, tök lelkes, de mikor mondtam, hogy jövőhéten lesz egy kis dolgom, akkor mondta, hogy hát ő még fél egyedül lenni a lányunkkal. Az pedig nem tudom, miért is lepasszolás, ha az apuka van a saját gyerekével... :D
Nem fogom leírni, hogy hová megyek, mit fogok csinálni, mert
1. senkinek semmi köze hozzá
2. nekem fontos, másnak nem és semmi kedvem megkapni az itt kötelező "sz..r anya vagy" szöveget
3. a férjemnek nem az a problémája, hogy megyek, hanem hogy "mi lesz, ha sírni fog a baba". De nyilván én sem szabadulni akarok a babánktól, hiszen már most imádom és nem is napi szinten lesz mással fél napokat. :)
Apuka megmondta,hogy azért mert fél. Nincs is kérdés. Őszinte volt. Nem értem miért esik rosszul. ..
Természetesen ez nem marad így de ezt te is tudod
Nagyon halkan jegyzem meg azon hülyéknek, akiket illet, hogy a gyerek a saját apjának nem "lepasszolva van", hanem ugyanolyan kompetenciájú szülő, mint azt anya.
Az eszem megáll ....
Kérdező, te pedig a férjeddel beszélj erről, ne itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!