5,5 honapos babának akarok fözeléket, pl. krumplit, de mivel keverhetem, hogy ne magába egye? Valami ötlet? Répa, sütötök kizárva, azt mindig eszi.
alma-gesztenyés krumpli? Isteni fini.
A krumplit apróra vágva a gesztenyével kis vízben megfözöd. Ha már a gesztenye kezd szétmálni, kiszeded, és a krumpli elfőtt vizéhez még hozzáteszed a kockára vágott almákat párolódni pár percig. Az egész a botmixeres tálba, összemixelni és kész. Én még anyatejet is szoktam hozzátenni egy picit. Nagyon fini.
De ugyanilyen finom krumpli nélkül, csak simán alma-gesztenye.
sütőtök-alma-krumpli, répás-almás krumpli, vagy adhatsz neki rizst is különféle gyümölcsökkel a krumpli helyett.
Paradicsomot én még nem adok a fiamnak, majd ha nem ilyen műanyag lesz. Brokkolit ma vettem, ő már 7 hóanpos.
Karfiolt, borsót még nem, majd 8-9 hónaposan.
Cégklát én nem kapok sehol mostanában, még azzal is jó lehet a krumpli, nálunk az még kimaradt.
jó főzőcskézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!