Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatok, sok a stressz, úgy...

Szoptatok, sok a stressz, úgy tűnik egyedül maradok az 1 hónapos babámmal. Az anyatejen átmegy az idegesség? Próbálok nyugodt maradni, de ugye a lelki fejlődését nem befolyásolja? Neki csak mosolygok és kedves vagyok!

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 07:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom, hogy így viselkedik a férjed. Azért gyermekágyas időszakban lehetne egy kicsit toleránsabb veled. Hiszen nemcsak össze kell szoknotok a babával, ki kell alakítani egy rutint, neked még PIHENNED is kellene. Gondolom első baba Nálatok a kicsikéd. Rendelni nem tudsz kaját valahonnan, esetleg nincs barátnőd, testvéred, anyós, aki átmenne segíteni amikor a férjed dolgozik? Szerintem a párod kicsit elhanyagolva érzi magát, esetleg kicsit elment az önbizalma, esetleg megijedt a felelősségtől, vagy ,kissé féltékeny a babára, ezért ilyen veled. Mennyi idős a férjed? Akarta a babát ő is olyan lelkesen mint te? A sétás dologhoz no komment.....
2010. jún. 21. 08:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem férj, hanem nevelőtiszt! Őkegyelme akkor megy veletek sétálni ha az ő igényei szerint működsz, ha teljesíted a parancsait? Én csak 1 sétára invitálnám! Haza a szüleihez!

Ha már most így viselkedik mi lesz később?

2010. jún. 21. 09:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne idegeskedj! A stressztől elapadhat a tejed!

A férjednek meg üzenem, takarítson ki ha nem tetszik neki valami!

Míg sétálsz a babával nyugodtan megteheti!

Az én férjemnek soha nem volt baja a takarításommal, de ha lett volna megmondtam volna neki a magamét.

Tedd helyre még most az elején mert egyre nehezebb lesz ahogy nő a baba és igényli a foglalkozást kevesebb időd jut mindenre.

Segíthető is a házimunkában nem fog a keze letörni tőle!

Kitartás!

És nyugalom!

2010. jún. 21. 09:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Fúú én is kiborulnék.

Egyáltalán nem normális a férjed hozzáállása, főleg nem igy az elején mi lesz később??

Nem felel meg neki ahogy takaritassz??

ez mi?akkor mutassa meg hogy kell azt normálisan csinálni..nem megy sétálni ezért?ne haragudj de ez egy nagy marha.És állitom ha nem fog változni,nem lesz hosszúéletű a kapcsolat mert te meg nem fogsz tudni sokáig nyelni..menjetek egy picit külön.

2010. jún. 21. 09:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy így válaszolok, tudom, nem segít, csak ki vagyok akadva a férjeden. Szóval, talán nem ártana neki, ha az anyja jól felképelné, hogy észhez térjen. Másrészt, heteken belül bele fogsz rázódni az új életedbe (baba, házimunka stb.), és jobban fogod érezni magad. Talán pihentebb is leszel. De nehogy azon görcsölj, hogy megfelelj apucinak, húúúú, legszívesebben Én is felpofoznám a férjed. Amúgy, az eszébe jutott már, hogy esetleg besegítsen? Az, hogy Ő DOLGOZIK, az nem mentség.... sajna sok férj annak használja, mintha az élet otthon egy gyermekkel és a házimunkával a nyakadban nem lenne munka....
2010. jún. 21. 09:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A ferfiak altalaban bepanikolnak a baba erkezesekor, mindenkinel maskepp zajlik le a dolog...

Amugy igen erzi az idegesseget, es ha stresszelsz el is apadhat a tejcsi, ugyhogy csak nyugi.

2010. jún. 21. 10:09
 17/19 anonim ***** válasza:
25%
Hát azért főzni nem nagy mutatvány, nem csoda hogy elvárja baba mellett, legalábbis nálunk minden nap volt friss főtt étel.
2010. jún. 21. 10:16
 18/19 A kérdező kommentje:
A családja is látja hogy gázok vannak nála. Egyébként meg kötetlen feladatai vannak a pénzkeresést illetően. Eljöttem tőle most egy időre, amíg mindketten végiggondoljuk. Teljesen kivagyok, megszakad a szívem!!! Igen, mindketten nagyon akartuk a Kicsit!
2010. jún. 21. 10:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja és nem a sétával van bajom konkrétan, hanem hogy nem mozdul ki nagyon a lakásból sem! Nincs igénye kimozdulni, max számítógépezik 6-7 órákat. :(
2010. jún. 21. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!