Ki hogyan jelentette be a szüleinek, nagyszüleinek a terhességet? Aranyos ötleteket várok
Én 21 éves vagy, idén diplomáztam. A barátom 23. Még nem volt tervben a baba, így a szüleink sem gondolják, hogy mostanában ilyen hírt fogunk bejelenteni. Valami aranyos módon szeretnénk, nem annyi, hogy a hétvégi ebéd felett elmondjuk.
Köszönöm a válaszokat előre is!:)
Tehát nem fizetik a kiadásaida, épp csak anyád kértyájával vásárolsz, ők állják a nyaralásokat.
Őszintén: ha az én lányom lennél itt elzárnám a pénzcsapot és oldd meg a barátoddal közösen.
Nálunk is nagy meglepi volt a baba, még nekünk is, de a szülők már néha felemlegették az unokát :D
Mi kis cipőket vettünk, amiket sok-sok dobozba belecsomagoltunk, így a bontogatás is egy vicces élmény volt. Aztán a legvégén teljesen meghatódtak a pici cipőcskéktől :)
Az a baj a cukiskodással, hogy ha rossz érzés marad ha elvetélsz. Ami sajnos a korai szakaszbam gyakori.
Ott marad a kis cipő, vagy a cumi.. a baba meg nem érkezik meg.
15-ös vagyok
Köszönöm 16-os meg annan is, aki lepontozott. 7 hónapos a pici és köszöni jól van :)
Nem is értem mit hisztiztek, tanácsot kért bejelentésre az illető és nem pénzügyi tanácsokat. Aki nem tud segíteni az menjen tovább. Akik meg lepontoznak, remélem a kis piros kéz megnyomásával úgy érzitek, hogy elértetek valamit az életetekben :)
#15 nem tudom miért érezted magad megszólítva. Nem neked címeztem a mondandóm, hanem a Kérdezőnek. Sőt még csak le sem pontoztalak. (Sok gyk-al ellentétben, nem pontozok le olyat, akivel nem értek egyet)
Mi Spanyolországban élünk, férjem spanyol, lánykám félig spanyol lesz, anyáék elkezdtek tanulni a nyelvet nemrég. Mikor kiderült, hogy jön a bébi, vettem egy spanyol Kisherceget és elküldtem nekik, benne egy kis levéllel, röviden: "kedves nagyik, bár az első estimeséig még van hátra pár hónap, küldöm nektek ezt a könyvet, így addig is gyakoroljátok a nyelvet, üdvözlettel, leendő unokátok"
Nekem a Kisherceg nagy kedvencem, nagy sikere volt :)
A "válasz" tőlük egy ugyanolyan könyv, csak magyarul :)
Én csípem a kreatív megoldásokat, szerintem az esetleges kínos pillanatokat is enyhítheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!