Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan jelentette be a...

Ki hogyan jelentette be a szüleinek, nagyszüleinek a terhességet? Aranyos ötleteket várok

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagy, idén diplomáztam. A barátom 23. Még nem volt tervben a baba, így a szüleink sem gondolják, hogy mostanában ilyen hírt fogunk bejelenteni. Valami aranyos módon szeretnénk, nem annyi, hogy a hétvégi ebéd felett elmondjuk.

Köszönöm a válaszokat előre is!:)

2018. aug. 19. 11:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%

És miért nem akarod hétvégi ebéd után elmondani? Mi rossz van ebben?

Felnőttek vagytok, meg a leendő nagyszülők is.

2018. aug. 19. 11:28
 2/20 A kérdező kommentje:
Az kicsit snassz nekem, mintha csak arról beszélnénk, hogy veszünk egy új kocsit. Nem rossz, inkább egyszerű.
2018. aug. 19. 11:29
 3/20 anonim ***** válasza:
22%

Nem így, sms-be küldtem el a teszt fotót, de ma már így jelenteném be, nagyon aranyos szerintem:

[link]

2018. aug. 19. 11:38
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Az elsőnél csináltunk 1-1 képeslapot, a baba nevében írtunk rá egy kis szöveget, hogy szeretne bemutatkozni, most még ekkora és ekkora, de majd szépen megnő és akkor x hónapban találkoznak. 😊 A másodiknál csináltam a nagynak egy “nagytesó leszek” feliratú body-t.
2018. aug. 19. 11:44
 5/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem tervezett baba, akkor biztos vagy benne, hogy örülni fognak?

Nem kéne "aranyos" stílussal tovább szresszelni őket, simán is lehet, hogy szívinfarktus lesz a bejelentés vége

2018. aug. 19. 12:16
 6/20 anonim ***** válasza:
47%
Ebben az esetben nem erőltetném a cukiskodást, elég nagy meglepetés lesz így is... Korán sem biztos, hogy rögtön örülni fognak, csak kellemetlen helyzetbe hozod őket.
2018. aug. 19. 12:31
 7/20 A kérdező kommentje:
Külön élünk tőlük, saját lakása van mindkettőnknek, a támogatásuk nélkül is meglennénk gond nélkül. De amúgy sem úgy szoktak támgoatni, hogy fizetik a számlákat, vagy direkt pénzt adnak, hanem mondjuk a nyaralásokat fizetik, vagy én pl ha vásárolok, akkor anyu kártyájával szoktam, stb. Mindketten dolgozunk, jól élünk.
2018. aug. 19. 12:53
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

Sejtettem, hogy semmi anyagi gond, így 21 évesen 😂

Lakás, pénz, szülők penzebol vásárlás. Ez igen.

A cukiskodo bejelentes nekem nem jönne be. 18 éves a legnagyobb lányom.

2018. aug. 19. 13:12
 9/20 A kérdező kommentje:

Mellé dolgozom, 16 éves korom óta folyamatosan. :)

Igen, a szüleim egész életemben a legjobbat akarták nekem, és segítettek elindulni az életben. Ettől szerintem nem leszek kevesebb sem emberként, sem pedig anyaként.

2018. aug. 19. 13:14
 10/20 anonim ***** válasza:
56%
Vettünk nekik egy mesekönyvet aminek az a címe hogy "Mesélj nekem nagymami"
2018. aug. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!