Mikortól lehet a babára rányitni az ablakot 5 percre?
Szia!
Az én védőnőm azt mondta mikor hazahoztuk a kisfiam, hogy 1 hetes korától nyugodtna ki lehet nyitni rá az ablakot, főleg ha jó idő van. Másfél hetesen, már fél órákra jártunk le sétálni, aztán 2-3 hetesen már egy órákra. Ma például elég jó az idő, én ajánlom, ha nem fúj a szél sem, kicsit csücsülj ki vele az erkélyre. Ez mind a kettőtöknek jót fog tenni.
Üdv: 6 hetes manó anyukája
Mi 10 naposan már egy órát sétáltunk, igaz augusztusban született.Csak itt nálunk és keletre van ez a tévhit hogy nem szabad a babákáat kivinni.
Nyugaton már azt tanácsolják hogy minél hamarabb vigyék ki a levegőre.
Szia
Mi hazajöttünk a kórházból (igaz, hogy két hetes volt mert 34.hétre született), két napig ablakot nyitottam rá, 3.nap erkély, aztán le a parkba. Néhány nap után már mentem vele nagyobb boltba (interspar). És azóta is makk egészséges kopp kopp :) ) Pedig apuka és én is voltunk náthásak elég rendesen, ő hála .. nem kapott el semmit. Jó levegőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!