Beba 1 Start Aktiv tápszer okozott valakinél szorulást, nehéz pukizást? 11 hetesek vagyunk
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 20:49
1/6 anonim válasza:
Nálunk igen, de mondták, hogy adjunk Laevolac-ot. Ez egy vény nélkül kapható, szirupszerű lötty, ami segíti az emésztést, mert csúszóssá teszi a bélfalat és könnyíti a kakit. hozzászokni nem fog, add neki nyugodtan. Kisfiam 9 hónapos, de néha most is adok neki.
2/6 anonim válasza:
Nekünk nagyon nem vált be, szorulást nem okozott, de rettentő hasfájást igen. Ebben van bifidusz és attól nagyon fájt kisfiam hasa. Kiegészítésnek írta fel a gyerekorvos anyatej mellé.
Míg rá nem jöttünk, hogy mi a baj, minden este rettentő nagy üvöltés volt órákon át. Amikor váltottunk sima BEBA HA-ra, azonnal elmúlt a hasfájása és nem is sírt olyan sokat.
3/6 anonim válasza:
mi is ezt esszük pótlásnak a tejcsi mellé,3 hós a kislányom.amikor elkzdtük,hasfájás,üvöltés,nehezen kakilás volt,aztán adtam infacolt,és rendeződtek a dolgok.első válaszoló,aki laevolacot írtál:én úgí udom,az egy erős hashajtó....de lehet hogyy tévedek...
4/6 anonim válasza:
igen, okozott szorulást
a leavolacot inkább még ne próbáld ilyen csöpp babánál
mi milupára váltottunk és nagyon bevált :) csak ajánlani tudom
5/6 anonim válasza:
A Laevolac NEM hashajtó!!!!! Az egy laktóz-szirup!!! Semmi természetellenes nincsen benne. Az én kisfiamnak sokat segített, na mindegy..
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. jún. 26. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!