Kislányom szép kék utazóágyat kap! Mennyire furcsa?
Párom veszi neki egyik ismerősétől.
Alig használt szép állapotú ez egy fix utazóágy.
Nemsokára szülök eddig nagyon kislánynak néz ki.😀
Én a nyolcassal értek egyet. Rühellem, hogy fiúnak csak kék, lánynak csak rózsaszín legyen mindene.
A kék lánynak is tökéletes. Több felnőtt nő szereti a kéket, mint a rózsaszínt.
ezen gondolkoztam, de fél perc után leesett!!!
ÁHhh, te is egy olyan anyuka vagy, hogy kislánynak csakis rózsaszín! értem! félsz, hogy lefiúzzák a kislányt? :)
szerintem ez nagy hülyeség, a kisbabák az alap színeket szeretik a legjobban (kék, piros, sárga) és élveznek mindenféle színkombinációt. Ettől megfosztani őket a szülő hülyesége miatt?
Szerintem nagyon szomorú mikor egy szülő bele erőszakolja a gyerekbe, hogy ne játsszon lány létére pl fiús játékokkal. Nagyon gáz. Unokahúgom is olyan, hogy egy szuper játékhoz, legyen kirakós, labda, fejlesztős, lego stb, nem nyúl hozzá, mert az fiús játék, mert az anyja bármilyen "fiús játékra" azt mondja, hogy "fújjj az fiús".
Persze viccesen akarja mondani, de már ott van, hogy 7 éves a lány és nem hajlandó rózsaszínen kívül bármit is felvenni, mert egy zöld, egy kék, egy tök normális szín fiús, egy kiskocsihoz nem nyúlunk, mert fiús, dinoszauruszokra rá sem nézünk, mert fiús... szerintem szörnyű és el sem tudom képzelni milyen felnőtt lesz így belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!