Tegyél bele rózsaszín kiegészítőket, és már is nem lesz furcsa.
2018. aug. 15. 18:27
2/15 anonim válasza:
Miért lenne furcsa?:D
2018. aug. 15. 18:28
3/15 anonim válasza:
És akkor mivan?
Kék... sokkal szebb, mint a hányinger babarózsaszín.
2018. aug. 15. 18:28
4/15 anonim válasza:
Nekünk is szép kék van, szintén kislánynak, 2,5 éves. Örököltük, így ez van. A hétvégén utaztunk nagymamához, az ebédet sem ette meg, úgy sietett aludni :)
Nem kell mindennek rózsaszínnek lennie csak mert kislány.
2018. aug. 15. 18:33
5/15 anonim válasza:
Miért lenne ez furcsa? Semmi furcsa nincs benne.
2018. aug. 15. 18:45
6/15 anonim válasza:
A mi kislányunknak szürke van kék mintával, eddig még nem szólt hogy zavarná. :) Mi mondjuk újonnan vettük uniszex megfontolásból.
2018. aug. 15. 19:12
7/15 anonim válasza:
Kislànynàl könnyebb, ha akarod, az àgynemű lehet rózsaszìn. Fiúnàl a pink àgy gàzabb lenne. Én nagyon szeretem a kislànyomon a kék, zöld, szürke ruhàkat, még nem nőtt p@cse tőlük :-)
2018. aug. 15. 19:53
8/15 anonim válasza:
Semmenyire. Nagyon utálom ezt a kék = fiú, rózsaszín = lány dolgot... A színek nem azért vannak, hogy a nemeket jelöljék. A kék színtől nem lesz se maszkulin, se leszbikus egy kislány sem, sőt, még kukit sem fognak tőle növeszteni. :)
Lehet egyébként galambfos színű is, az egyetlen dolog ami számít, hogy kényelmet és biztonságot nyújtson a baba számára.
2018. aug. 15. 19:59
9/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, nálunk se rózsaszín minden, hát főleg egy utazoágynál meg egyáltalán nem számít.
2018. aug. 15. 20:47
10/15 anonim válasza:
Utazóágyról szól a kérdés, nem a menyasszonyi ruhájáról, ugye... Már miért is lenne furcsa?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!