Kicsi baba mellől mikor mozdultatok ki először?
Nem egész 2,5 hónapos volt a fiunk amikor kimentünk egy fesztiválra a férjemmel a régóta várt nagy kedvencünk koncertjére. A baba 100%-ban anyatejes volt és hagytam neki egy napra való előre lefejt tejet. Jó előre tudtuk hogy lesz ez a nap és több cumisüveget is kipróbáltunk mire biztosan mindig elfogadott egyet, így nyugodtan bíztuk őt a nagyszülőkre.
Kisebb volt még egyébként amikor pár órára már az apukájával magára tudtam hagyni. Persze tejcsit mindig hagytam nekik otthon. :)
Hozzáteszem, hogy nem hasfájós viszont hétalvó gyerekről beszélek aki mindenkivel marha jól elvan az első pillanattól kezdve. Ha a tiéd is hasonló akkor szerintem már indulhatsz is ha hagysz tejet.
5 hetes volt a fiam, amikor kezdődött a 4. Félév a főiskolán. Ugye levelezős voltam, félévente az az 1-1 hét nagyon számított, hogy ott legyek. Szóval egybefüggően 6 napra hagytam otthon a picit az apjával. Volt otthon lefejt tej, pici lyukú cumisüvegből kapta meg. A suliban szünetekben fejtem a mellem. Reggel 7 órától voltak együtt délután 17 óráig. Más -városban volt a suli, mégcsak haza sem tudtam szaladni szünetekben.
Szerintem fel sem fogta a babám, hogy nem vagyok otthon. Olyan picik még ilyenkor Szinte egész nap alszanak. Cumizavaros sem lett, utána még sokáig tudtam szoptatni.
Menj el nyugodtan
Nehogy mar itt mondjak meg elmehetsz e
Nem is tudom. 2 vagy 3 hos volt talan. A ferjemre hagytam.
Mi 20 kmre vagyunk a varostol es 2 eve gyesen vagyok. Egy pokol! Halalra untam magam es a tiszta levego se karpotol! Most lesz bolcsis a gyerek es ugy erzem mintha borton buntetest toltottem volna le! Mindezt ugy hogy neha heti 3-4 szer is bementunk a varosba. De kisgyerekkel nehez, maceras.
Amennyire emlékszem, szerintem én 5 hetes baba mellől már elmentem 1-1 órára. Megetettem, lefektettem, az apja őrizte (nem kellett vele csinálnia semmit :) ), és mikor hazaértem, akkor is bőven aludt még 1-1,5 órát, de nem mertem több időt engedélyezni magamnak ekkor még. Hozzánk közel van a város, 15-20 perc alatt haza tudtam volna érni. Így nem volt sok szabadidőm, egy jó 20 perc, de annyira szükségem volt rá, mint a levegőre. :)
Ha 40 perc az autóút, akkor nem mennék fel Pestre, főleg ha esetleg kifogsz egy dugót, és a 40 percből 3 óra lesz. De csak van valami akkora körzetben, hogy 2 óra alatt megjárd (?) Még annyi lenne a max., ami szerintem beleférhetne 2 etetés között.
Már nem a témához tartozik teljes mértékben, csak hozzáteszem ha már jár a szám :), hogy emiatt kedves anyósom azt is kinyilvánította, hogy tőlem el kéne venni a gyereket, mert nem vagyok anyának való. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!