Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többgyermekes anyukák, Ti az...

Többgyermekes anyukák, Ti az összes gyermeketeket egyformán szeretitek?

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk, a szemünk fénye.Azonban szeretnénk neki kistesót, viszont félek, hogy őt már nem tudnám ennyire szerezni. Nyilván a kislányunk mindenben az első, vele volt az első 9 hónap. Anyukák ti hogyan birkóztatok meg ezzel? Vagy csak én félek ettől?
2018. aug. 14. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én ugyan így féltem ettől de ahogy megszületett a kistesó, egyből azt mondtam, hogy egyformán szeretem őket. Most egyébként 5.5 és 4 évesek, tényleg nem tudnék választani melyiket szeretem jobban. A kislányban imádom, hogy cuki csajos, a fiamban azt, hogy menő-okos, tehát vannak területek amiket jobban kedvelek bennük de összevetve egyformán szeretem őket.
2018. aug. 14. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
2018. aug. 14. 14:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem 3 van.

A legnagyobb fiú 19 éves,középső 12 lány,kicsi 1 éves fiú.

Nem lehet őket egyformán szeretni hiszen teljesen mások.

Most ugye a nagy már szinte felnőtt, viszont ő az első mindenben a középső kamasz akivel nagyon nehéz de imádom az egyszem lánykám, a kicsi meg hát még csak egy kis cukiságbomba.

Mindhármat nagyon nagyon szeretem de egészen másképp.

2018. aug. 14. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez természetes érzelem, én is pont ettől féltem, amikor az elsőszülött lányom után ismét terhes lettem.

De ne aggódj, mindkét gyermeked egyformán fontos lesz számodra, bár előfordulhat, hogy más típusú szeretettel szereted majd őket, de egyiket sem nagyobb mértékben, mint a másikat.

Például nekem két lányom és egy fiam van, de a fiamat valahogy másképp szeretem mint a lányaimat (pl. nem dorombolok neki annyit mint a csajoknak), de mindegyiküket egyformán nagyon :-D

Teljesen igaz, hogy az anyai szeretet nem osztódik hanem többszöröződik a gyermekek számával :-)

2018. aug. 14. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
Na persze...itt biztos vagyok benne, h mindenkinek van kedvence a gyerekei kozott. De azt ugyse meri senki bevallani meg sajat maganak se.
2018. aug. 14. 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:

3 lányom van, mindet másért szeretem de azonos mértékben.

A legnagyobb csodálatos kis fény, érzékeny,másokkal törödö,de egy kis matrica,aki nem sok életteret ad.

A második okos,mindenben lemásolta a nagyot igy olyan mintha nem is két éves lenne. Minden huncutság tőle ered itthon.

A harmadik kisbaba 7 hetes igazi álom.eszik alszik nézelődik, egyik sem volt ilyen.

Viszont mindhárom a miénk,nem számit mennyire nehéz néha rajongásig szeretjük mindet.

2018. aug. 14. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Én néha ugy érzem h a kicsit jobban szeretem mert még pici, cuki,nincsvele sok gond, nem lehet rá haragudni:D a nagyobb meg állandoan dacol és hisztizik,vele most nehezebb. De babának ö is olyan cuki volt:) lehet késöbb a nagyobb ledz jobbaan szivem csücske mikor a kicsi lép dackorszakba:D
2018. aug. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!