Melyik lány név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Boglárka, Panna, Krisztina, Anna, Kamilla, Lívia, Hanna, Paula, Enikő, Diána, Szilvia, Klaudia.
Ha egyik sem akkor ti melyiket választanátok?
2018. aug. 13. 07:38
2/24 anonim válasza:
Krisztina ezek közül, az szép, nőies.
Igazából a többi is vállalható, csak nekem nem tetszenek annyira.
Krisztinát sem adnám, mert van a családban.
3/24 anonim válasza:
Annát nem adnék, mert az túl gyakori.
Paula, a boci, ezt se adnám.
Nekem ezek közül legjobban a Hanna tetszik.
De nézz utána a nevek jelentésének, hátha az megkönnyíti a választást.
5/24 anonim válasza:
Enikő, Szilvia nagyon tetszik. A többi is tendben van, de számomra azok nem különlegesek
6/24 anonim válasza:
Kamilla tetszik a legjobban. De tetszik még: Boglárka, Panna (bár inkább Panni és Panka), Anna, Krisztina. Hanna sem rossz.
8/24 anonim válasza:
Anna, hanna, Panna, de az anna becézése is a Panni, szóval akkor inkább Anna
9/24 anonim válasza:
Pannát nem adnék, csak Annát. Azt lehet Panninak becézni (meg még ezerféleképpen)én lányom is Anna, nem zavar hogy elvileg gyakori (gyakorlatban egyet ismerünk , pedig nagyobb tesók is vannak, suliban, oviban)
A Hanna is tetszik, Kamilla és Enikő.
10/24 anonim válasza:
Kamilla, Enikő, Diána, Szilvia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!