Második baba, már van egy 3 és fél éves kisfiúnk Marcell István. :)
Minket nem zavar ha hagyományosabb, úgymond tucat vagy divat név van a listánkon, nálunk a legfontosabb az hogy mindkettőnknek tetszen és persze menjen a vezetéknévhez.
Jelenleg ezek a nevek vannak a listánkon és második nevet is szeretnénk, de abban mèg vannak viták:
Alíz, Izabella, Laura és Rebeka
Nektek melyik tetszik melyiket adnátok? Esteleg második névnek ötlet? :)
Mind a négy nagyon szép.Nehéz döntés😊Nekünk két kislányunk van,Abigél és Izabella.
2017. dec. 3. 17:23
5/12 anonim válasza:
Legjobban a Laura tetszik, az Alíz is szép. Tetszik még a Flóra, Boróka, Sára, Léna, Róza, Emma, Boglárka.
2017. dec. 3. 17:30
6/12 anonim válasza:
Laura Rebeka szépen hangzana szerintem.
2017. dec. 3. 18:16
7/12 anonim válasza:
Mind jo nev szerintem, az Izabella nalam listas volt, azt, esetleg a Laurat valasztanam, de a Rebeka is passzol testvernek egy Marcell nevu batyo melle :) Az Aliz kevesbe, de az is jo nev szerintem.
Nekema Viktoria, Eliza, Olivia, Kornelia, Alicia vannak a listamon jelenleg.
Izabella Reka
Laura Emma
Rebeka Dalma
2017. dec. 3. 19:58
8/12 anonim válasza:
Nekem is mind tetszik, megpróbálok sorrendet felállítani :)
1. Laura
2. Izabella
3. Alíz
4. Rebeka
Laura Izabellát adnám párban
2017. dec. 4. 00:15
9/12 anonim válasza:
Mindegyik szép név, leginkább az Alíz tetszik. Második névnek esetleg Nikolett, Edina, Fanni, Kunigunda, Enikő, Krisztina.
2017. dec. 4. 07:57
10/12 anonim válasza:
A Laura vagy az Izabella kiemelten tetszenek; és az Izabella egy fél fokkal jobban , mint a Laura, de a Laura is nagyon szép, meg a többi név is; szóval én ezek közül az Izabellát választanám. Második névnek nem tudom, mit adnék hozzá, ha egyáltalán adnék. Böngésszétek át az MTA-összes név -listát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!