Melyik név tetszik jobban: Anasztázia vagy Emília?
Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 15:59
1/11 anonim válasza:
Más vallású nevek az tény:)
De mind a 2 tetszik:) De a legjobban az Emília..
2/11 anonim válasza:
Emília! Ismerek egy Anasztázia nevű lányt még általánosból, akivel sose szerettük egymást, meg csúnyácska is volt :) (bocsi) Szóval mindenképp Emília. Erről az énekesnő Emília jut eszembe, és ő gyönyörű nő szerintem :)
3/11 anonim válasza:
Nekem az Emília nagyon tetszik. Nálunk is listás volt, Miminek becézném.
4/11 anonim válasza:
Plusz egy szavazat az Emíliára. Nekem az Anasztázia név annyira sose tetszett, nem értem miért, de nem tudom elképzelni egy kisgyereknek.
De ez persze csak az én véleményem, ha nektek tetszik nyugodtan adjátok a kislánynak :)
5/11 anonim válasza:
Nalunk is mindketto listas volt :) szerintem a vezeteknevtol fugg melyik a jobb :) nekem az Anasztazia tetszik jobban :)
26hkm
6/11 anonim válasza:
Anasztázia. (A kedvenc történelmi személyem)
7/11 anonim válasza:
Emília inkább :)
Főleg az Anasztázia becézése miatt is, mert az ismerősöm így lett STASI....
8/11 anonim válasza:
Emília. A Stázi tényleg elég riasztó, de amúgy se tetszik ez a név.
10/11 anonim válasza:
Anasztázia...és Anának vagy Ziának becézném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!