Milyen kisfiut kepzelsz el Benitó név hallatan? Van e ilyen nevu ismerosod? Tetszik e ez a nev? Es milyen masik nevvel parositanad? (pl "D" kezdobetuvel? )
nekem Benitóm van :D nem tudok más kisfiút elképzelni, csak az enyémet :)
igaz neki csak beceneve, amúgy anyakönyveztethető így? azt hittem csak nekem van ilyen nevű gyerekem :D
egész nap csacsog, be nem áll a szája, hihetetlenül mozgékony, kis égetnivaló, mindig van valami rosszaság a tarsolyában, de szófogadó, ha valamit kérek, megteszi és illedelmes :)
olyan igazi fiú :P
1. vagyok, most nézem, hogy a többi kérdésre nem is válaszoltam.
Nincs ilyen ismerősöm.
Tetszik, bár igazán akkor hangzik jól, ha a vezetéknév olaszos, spanyolos hangzású.
Arra gondolsz, hogy még egy keresztnév lenne mellé? Szerintem felesleges két keresztnév.
Egyetértek a 2es válaszolóval.
Valószínűleg az az oka ennek, hogy például az én lakóhelyemen megnéztem a kórházban születettek nevét és a kisebbség körében gyakran adott nevek voltak a Valentínó és Rikárdó, Ronaldó, Armandó. Szerintem ezek közé nagyon beillik és ezért érzem annak. Ezek miatt szerintem ecenévnek jó, de amúgy nem adnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!