Nektek tetszik a NESZTA név? Eredete: Anasztázia magyar becézőjéből önállósult.
Ha belegondoltok nagyon sok nevet lehet kigúnyolnide ez csak a hülyék játékszere..például ott a Dalma lehet Dalmatának hívni..ott van a Rippel Feri gyereke a Herkules Krisztofer,meg a Málna,Nefelejcs..Xavér,Alma,Emerencia,Epperke,Taksony,Leokádia,Benedikta,Tekla,Szederinda,és még sorolhatnám..ezek szerintem sokkal cikisebbek mint a Neszta név
Valamelyikőtök írta azt a sportolót neki a vezetékneve a Nesta..és nem is magyar,szóval...
Leokádia nincs! Az nem magyar anyakönyveztethető név! Max. vmi kisebbség neve.
Amúgy meg szerintem semmi baj sem lenne egy Kovács Nesztával. Édes. Add neki. Szép!
szerintem muris név a Nesta :)... mondjuk nekem valamiért a Nescafé jutott elsőre az eszembe :/
Esetleg majd lehet Nessi-nek becézni (lásd: Lock Ness) viszont lehet a gyerek utálni fogja mert hiába a "gyengék fegyvere", de ezt a 4 éves csoporttársai magas ívben ejtik le.
Szerintem csak akkor adj ilyet nevet a gyerek, ha erős jellemé formálod különben pokolként éli meg majd.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!