Nektek tetszik a NESZTA név? Eredete: Anasztázia magyar becézőjéből önállósult.
Ez, hogy felsoroltál még egy csomó borzalmas nevet nem tesz szebbé a Nesztát.
Nem fogom szívesebben enni a kelkáposztát, amit utálok, attól, hogy rakhattak volna elém nyers lóhúst is.
Mondtam,hogy a hülyék játékszere a gúnyolódás 2 keresztneve lesz az első az Anita a másik a Neszta..meghagyom neki,hogy eldöntse melyiket akarja használni...
Azért írtam le ezeket a neveket,hogy ezek cikisek,de a Nesztát nem gondolom annak.
A "Nesztea" Az kiejtésben a Nesztí mint tea..nem Neszteának fogják hívni..
A neveket pedig azért soroltam fel,hogy szerintem egy Krisztofer Herkules,vagy egy Alma vagy egy Szederke gáz...
és NEM csak az én gyerekem lesz Neszta a világon..nem én találtam ki ezt a nevet..!(januárba van a névnapja)
Figyi kérdező!
Te a véleményünket kérdezted hogy nekünk tetszik-e ez a név. A többségnek nem tetszik.
Ez a mi véleményünk és engedtessék meg hogy ezért ne támadólag lépj fel velünk szemben. Köszi.
Azért ki lehetett volna írni, hogy csak egyetérteni szabad. Igen, szerintem tényleg rettenet-borzalom ez a név, hiába van névnapja. A másik meg, hogy nem értem, hogy miért mondod, hogy a másik nevek cikised DE ez milyen csodás. Nekem pont a Neszta hangzik idiótán, más meg szépen.
Másik dolog, amit már leírtam vagy ezerszer ilyen neves kérdésekre: igen, minden néven lehet gúnyolódni, csúfolódni, de ha már egy normális, felnőtt embernek is valami hülyeség jut eszébe az adott név hallatán, anélkül, hogy direkt csesztetni akarná, akkor át kellene gondolni, lehet, hogy tényleg hülyén hangzik.
Én megkérdeztem tetszik -e ez a név,mert nekem igen,nem én támadok,én elmondtam a véleményemet,és mondtam,hogyha a Neszta gáz akkor az általam felsorolt nevek azok mik?!.Lehet adni egyszavas véleményt is..pl a nem.
Más kérdés,hogy valakinek annyi az intelligenciája,hogy nem normálisan fejti ki a véleményét,hanem primitíven ...
Az ilyen különlegesebb nevek egy része szép hangzású, másik része nem. De az biztos hogy a gyerekek egymás közt már kisiskolás korban elkezdik az egyre csak durvuló cikizéseket, és előfordulhat hogy éppen a nevéből csinálnak viccet, ami valljuk be nem a gyerek hibája hogy azt kapta amit. Nagyon csúnyán tudnak viselkedni egymással a gyerekek, és mindig mindenkivel szemben nem tudjuk megvédeni a sajátunkat.
Én csak azt tudom mondani ha már eldöntötted hogy ezt a nevet akarod a babádnak adni, akkor tényleg az a jó megoldás ha 2 neve van a gyerkőcnek és majd eldönti melyiket szeretné használni.
Van olyan ismerősöm aki a 3 gyereke közül az egyiknek autómárka (típus) nevet adott, a másiknak motormárka nevet, a 3.-nak egy növény nevét. Furán hangzanak, de azoknak a gyerekeknek esélyük sincs hogy kikerüljék majd a cikizést. Még felnőttek is meghőkölnek a nevek hallatán, nemhogy a minden csínyre kapható gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!