Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek tetszik a NESZTA név?...

Nektek tetszik a NESZTA név? Eredete: Anasztázia magyar becézőjéből önállósult.

Figyelt kérdés
Nem tudom nekem valamiért nagyon tetszik.:)
2011. dec. 16. 20:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Még kimondani is olyan, mint a nesztea... Felsoroltad a világ leghülyébb neveit? Oké, akkor te kiméld meg a gyerekedet ettől a névtől és a vele járó következményekkel... Kis gyereknek talán még cuki, de egy felnőttnek?...Lehetne Anasztázia, az egy gyönyörű név és megállja a helyét.
2011. dec. 16. 21:37
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

Ez, hogy felsoroltál még egy csomó borzalmas nevet nem tesz szebbé a Nesztát.

Nem fogom szívesebben enni a kelkáposztát, amit utálok, attól, hogy rakhattak volna elém nyers lóhúst is.

2011. dec. 16. 21:52
 13/21 A kérdező kommentje:

Mondtam,hogy a hülyék játékszere a gúnyolódás 2 keresztneve lesz az első az Anita a másik a Neszta..meghagyom neki,hogy eldöntse melyiket akarja használni...

Azért írtam le ezeket a neveket,hogy ezek cikisek,de a Nesztát nem gondolom annak.

A "Nesztea" Az kiejtésben a Nesztí mint tea..nem Neszteának fogják hívni..

A neveket pedig azért soroltam fel,hogy szerintem egy Krisztofer Herkules,vagy egy Alma vagy egy Szederke gáz...

és NEM csak az én gyerekem lesz Neszta a világon..nem én találtam ki ezt a nevet..!(januárba van a névnapja)

2011. dec. 16. 22:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik:)
2011. dec. 16. 22:11
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Figyi kérdező!

Te a véleményünket kérdezted hogy nekünk tetszik-e ez a név. A többségnek nem tetszik.

Ez a mi véleményünk és engedtessék meg hogy ezért ne támadólag lépj fel velünk szemben. Köszi.

2011. dec. 16. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Azért ki lehetett volna írni, hogy csak egyetérteni szabad. Igen, szerintem tényleg rettenet-borzalom ez a név, hiába van névnapja. A másik meg, hogy nem értem, hogy miért mondod, hogy a másik nevek cikised DE ez milyen csodás. Nekem pont a Neszta hangzik idiótán, más meg szépen.

Másik dolog, amit már leírtam vagy ezerszer ilyen neves kérdésekre: igen, minden néven lehet gúnyolódni, csúfolódni, de ha már egy normális, felnőtt embernek is valami hülyeség jut eszébe az adott név hallatán, anélkül, hogy direkt csesztetni akarná, akkor át kellene gondolni, lehet, hogy tényleg hülyén hangzik.

2011. dec. 16. 22:26
 17/21 A kérdező kommentje:

Én megkérdeztem tetszik -e ez a név,mert nekem igen,nem én támadok,én elmondtam a véleményemet,és mondtam,hogyha a Neszta gáz akkor az általam felsorolt nevek azok mik?!.Lehet adni egyszavas véleményt is..pl a nem.

Más kérdés,hogy valakinek annyi az intelligenciája,hogy nem normálisan fejti ki a véleményét,hanem primitíven ...

2011. dec. 16. 23:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező! Valóban gázak azok a nevek, amiket felsoroltál (bár én az Alma nevet nem mondanám gáznak), viszont a Neszta is az és ahogy nézem a véleményeket, még az emberek 99%-ának az. Azt adod a gyerekednek, amit csak akarsz, de azért ha picit is érdekel a gyereked jövője, akkor elgondolkodsz azon, hogy bizony sokat fogják csúfolni ezzel a névvel. Lehet, hogy a hülyék fegyvere a csúfolódás, de ezzel a véleménnyel nem védted ki azt, hogy a gyerekeddel is ezt tegyék. És fogják is valószínűleg.
2011. dec. 17. 13:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Az ilyen különlegesebb nevek egy része szép hangzású, másik része nem. De az biztos hogy a gyerekek egymás közt már kisiskolás korban elkezdik az egyre csak durvuló cikizéseket, és előfordulhat hogy éppen a nevéből csinálnak viccet, ami valljuk be nem a gyerek hibája hogy azt kapta amit. Nagyon csúnyán tudnak viselkedni egymással a gyerekek, és mindig mindenkivel szemben nem tudjuk megvédeni a sajátunkat.

Én csak azt tudom mondani ha már eldöntötted hogy ezt a nevet akarod a babádnak adni, akkor tényleg az a jó megoldás ha 2 neve van a gyerkőcnek és majd eldönti melyiket szeretné használni.

Van olyan ismerősöm aki a 3 gyereke közül az egyiknek autómárka (típus) nevet adott, a másiknak motormárka nevet, a 3.-nak egy növény nevét. Furán hangzanak, de azoknak a gyerekeknek esélyük sincs hogy kikerüljék majd a cikizést. Még felnőttek is meghőkölnek a nevek hallatán, nemhogy a minden csínyre kapható gyerekek.

2011. dec. 17. 14:22
 20/21 anonim válasza:
néhány állat írta, h nesztea. hát már bocs, de azt nesztÍ-nek kell ejteni tudatlanok. még csak véletlenül sem a "nesztea" ugrik be róla....
2013. okt. 17. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!