Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha a 6,5 hósomnak még egy...

Baj ha a 6,5 hósomnak még egy étkezést sem tudtam kiváltani? 5-6 kanál es nem érdekli tovabb. :/ tapszeres baba

Figyelt kérdés
2018. aug. 11. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt. De 6 hos kora utan mar adtam neki kremturot, joghurtokat. Sokszor ezzel valtottunk ki etkezest. Ezeket mindig megette.
2018. aug. 11. 15:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor még nem izgulok :) kremturot es joghurtot egyenlőre nem szeretnek meg neki adni legfeljebb 1 éves kora utan de koszonom :)
2018. aug. 11. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:
A fiam 10 hónapos, tápszeres. Ha nagyon jó napja van és eszik elég szilárd ételt akkor két étkezést mondhatok félig kiváltottnak. Mivel tápiból is igény szerinti így nehéz megállapítanom. Ahogy előttem írták, megtömni nem fogom, van hogy nagyon jól eszik napokig aztán jön vmi és szinte semmi más nem kell csak tápszer.
2018. aug. 11. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!