Baj ha a 6,5 hósomnak még egy étkezést sem tudtam kiváltani? 5-6 kanál es nem érdekli tovabb. :/ tapszeres baba
Es ? Nem kell a tobbihez hasonlitgatni !
En egy eves korban valtottam ki az ezkezest, addigra jutottunk el odaig. Ezt a gyerek igenye donti el.
Ne MASHOZ hasonlitgasd !
nem baj. ha nem lenne elég neki a tápszert, enne.
anyósomtól tudom, hogy a párom egy éves koráig megkóstolni se volt hajlandó semmilyen ételt. most itt van teljesen normális, egészséges felnőtt férfiként. kényszeríteni nem tudod és természetesen nem is szabad.
3- as vagyok, igen egy éves korára tudtam kiváltani egy étkezést. Igaz o anyatejes baba volt, nem érdekelte, köpte ki, és mit csináltam volna erőszakkal lenyomom a torkán? Sosem szabad erőszakoskodni a gyerekkel, hidd el ő tudni fogja hogy mikor kell neki.
Rá hallgass és ne a többi anyukára.
Egyébként meg a tápszerben megvan minden tápanyag ha három éves koráig azt kapná sem lenne semmi gond, lásd a kórházban a beteg gyerekek ( A szomszédom lánya négy éves, nincs nyelési reflexe, újszülött kora óta tápszeren él szondával kapja , jó persze ez már másfajta tápszer, de gondolj bele még 80 évet kell igy leélnie. Te meg a hat és fél hónaposon stresszelsz, sokan még ilyenkor el sem kezdik a hozzátáplálást.
Nem is kell ilyenkor még étkezést kiváltani.
1 éves korra 2/3 részben anyatej/tápszer és 1/3 részben szilárd étel a javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!