Az ingyenes baba csomagokhoz mi kell? Apa is bemehet értük termékmintákért, vagy anyósom? Melyiket érdemes kiváltani?
Pelust ki milyet ajánl az újszülöttnek?
Megéri a drágább?
melyik csomag? felicitasnál pl. adnak egy kódot, azt és a terheskiskönyvet kell bevinni. kell valami 'bizonyíték', hogy terhes vagy.
én liberót veszek, ha akciós, nem drágább mint pl. a rossmann sajátmárkás, mostanában pl. adnak hozzá törlőkendőt is, úgy mégjobban megéri
Én a felicitast és a minimanósat váltottam ki. Ami hasznos az F-ben: 1db pelenka, többféle babamosószer minta, levendulás baba fürdető, sudocrem. Egy nagyon helyes erős karton bőrönd formájú gólyás dobozban érkezett, tuti megtartom, és a baba dolgait belerakom később, nagyon szuper!Ezt mindenképp érdemes szerintem.
Minimanó: 1 cumi, a többi számomra használhatatlan vacak: anyatejgyűjtő zacskó, meg ilyenek... és rengeteg szóróanyag a babakocsikról.
Bár szerintem egyik csomag se ér annyit, ha nem esnek pont útba, annyi hasznos dolog azért nincs bennük. És bárki bemehet értük, csak általában kell a kiváltáshoz a terhes kiskönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!