Azt a babakellékes csomagot, amit a szülés követően ír fel a gyermekorvos (fürdető és egyebek) érdemes kiváltani?
Ez igazán vicces, köszi!
Hallottam már olyat, aki a felírt fürdetővel pl. nem volt elégedett. És nem tudom, mi van még a csomagban...
Mind a két gyerekemnek kiváltottam. Kivéve mind a kettőnél a popsikrémet. Az elsőnél Sudocrem-et használtunk csak, a másodiknál meg GABI-t.
A fürdetőt a nagynál 3 évesen cseréltük le DM saját márkásra. A kicsi még azt használja (1 éves).
K-vitamint alapból adni kell az anyatejes babáknak, így azt kötelező kiváltani.
D-vitamint szintén adni kell legalább 2 éves korig mindennap. Utána csak ősszel és télen, napi 1 csepp.
Alkoholra is szükség van, főleg, amíg a köldökcsonk le nem esik, mert azzal kell leápolni.
Az olaj elhanyagolható. Én mondjuk mai napig mind a két gyerekemet olajozom (hajlatokat), bár fürdés után!
Igaz, a nagyot már olajos testápolóval kenem. A kicsinél még használom a napraforgóolajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!