Mennyit illik adni keresztelőre ha tudjuk csak az ebéd fejenként 9500 lesz?
Szerintem nem minden esemény olyan, mint az esküvő, hogy feltétlenül "ki kell fizetned" az ellátásod költségeit. A nászajándéknak ugye az a hagyománya, hogy az ifjú pár el tudjon indulni az életben.
Ha nektek belefér, adjatok pénzt, én általában valami olyan ajándékot viszek, ami illik az alkalomhoz. Kis csipke takaró, képes gyermekbiblia. Nálunk csak a keresztszülők szoktak nagyobb ajándékot adni.
Fiam ovis ballagására amit itthon tartottunk grillezés volt hoztak teljes sulis szettet legosat hozzá nagy doboz legot így viszonozni szeretném. Férjemnek mindegy mert ő kedveli őket.
Bibliát nem vennék mert mi nem vagyunk vallásosak keresztelőt sem tartottunk.
Lagzira nem adnék ennyit.
Az meg az ő dolguk/ bajuk, mennyiért rendeztek keresztelot. Ha van penzuk fejemkent ennyit kajára kiadni, akkor sztem amugy sincs ennyi pénre szükség.
Én eddig a legtobb penz, amit keresztelore adtam az 15 ezer volt, de sajar keresuzgyerekemnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!