Mit eszik 10 hónapos tejfehérje allergiás babátok?
Szia4 Bocsi az offért! Mi is tejfehérje érzékenek vagyunk, de mindegyik keksz tartalmaz tejport.... Te melyiket adod neki, hogy nincs benne?
Amúgy mi reggel 6-kor tápszer, 9 fele szopi, ebéd: főzelék hússal vagy májjal vagy tojássárgájával. ( főzi: cékla, saláta, padlizsán, krumpli, répa, spenót, sóska, zöldborsó, zöldbab, cukkini, brokkoli, tök, karalábé, krumplival vagy rízzsel vagy dm-ben kapható kölesgolyóval sűrrítve. Uzsi: gyümölcs sinlaccal, vagy gyümi kölesgolyóval, vagy sinlac arany kakaóval (abban nincs tejpor), vagy gyümi rízspehellyel. Vacsi szopi+tápszer (milupa pepti plus 2)
és ennyi idős kaorban ettük a töltött paprika levét krumplival, és a nagy kedvenc majdnem lemaradt: húsleves, és ezt szoktam még variálni: csak a leve és mondjuk bármivel, pl. brokkolival
amúgy miért húsmentes főzeléket adsz neki?
utolsó vagyok! bocsi, elnéztem: látom húsos, nem pedig mentes... :) ja és a bébiétleket a világ mindne kincséért sem enné meg (soha nem is ette, csak agyümiket)
az én fiam 13 hós
Bocsi, nem keksz, hanem babapiskóta. A Lidl-ben veszem neki. Nekünk még a Pepti Plus sem volt jó, Neocate tápszert eszik.
A Sinlacot csak ezzel a tápszerrel keverve eszi meg, minden egyéb formában utálja. Kakaóval és gyümölccsel is.
Próbáltam már rizstejből tejbegrízt, de 2 kanál után kiköpte.
Egyébként is elég macerás a kislányom, a darabos kajával is még csak hadakozunk. Csak a kenyérhéjat hajlandó szopogatni, minden egyébtől fuldoklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!