Mit tegyek? A kisfiam tejfehérje allergiás
válts dokit.
nem biztos h a tejjel van gond,lehet a táp vmelyik összetevöje a ludas.
ha egy doki a hasmenést se veszi figyelembe,azonnal ott kell hagyni!!!
nem biztos h a tejfehérje a gond,lehet csak a laktóz.
Kifiam anyatejes volt,neki is ilyen korban voltak kiütései,de kb 2 hónap alatt elmult.2 évesen derült ki mégis az allergia(viszont mégis elmultak a kiütések,pedig anyatejet kapott akkor kizárólag)
kifelejtettem :
az orvos szerint nem a fehérjére allergiás hanem a tehéntejre,és ő szerinte azér van hasmenés mer túletetem.azt mondta vegyek vissza belőle!!
130*6-ot eszik naponta és probáltam vissza venni 100ra 3napig szenvedtem vele mert kevés volt neki,és ugyanugy ment a hasa!!!
az enm tuletetés,fiam skkal többet evett ennyi idősen,bolod ez a doki.
ha valaki tejfehérje allergiás az mindenféle tejre az,olyan nincs h csak a tehéntejre.
most nézem,h ez laktóz és tejfehérjementes tápszer.ha ettöl is baja van a babádnak akkor nem a tejfehérjével van a gond.
fiam tejfehérje allergiás, úgy vettük észre, h nem hízott, se hasmenés, se pöttyök... elvileg kinőheti, de semmi tejeset nem kaphat, ő anyatejes volt 1 éves koráig, azóta csak tápszer, ami szója alapú. tejet szokott kapni (rizs, szója), szereti szerencsére.
szerintem is válts orvost, én elejétől kezdve 2 orvoshoz vittem midnig a fiam, és mind2 általában hasonló állásponton volt, így szerencsére mindig "biztosra" mentünk.
Hú, de sajnállak benneteket! Mi is az Allernovát esszük, de hidd el nekem, attól nem lehet baja a babádnak! A világon semmi nincs benne ami allergizálna, még szója származék sem. A legjobb tápszerek egyike!
Én elvinném a gyereket gasztros szakrendelésre, és a gyerekorvostól kérnék beutalót. Miért kéne a háta mögött csinálni? Vegye már észre magát!!! Ha esetleg Pesten laktok, tudok ajánlani egy nagyon jó orvost! Igaz, magánrendelés, de nagyon jó szakember!!!! Úgy gondolom mindenképpen ki kell vizsgálni a kicsit, ne hagyd annyiban a dolgot! Addig is csináljatok egy Pro-biotikum kúrát!
a bukás miatt ar(antireflux),de ez tejalapú.
viszont az antiallergén táppal is gondja volt,sztem nem a tej lesz a ludas.
A refluxos baba mamája vagyok. mi is ezt ittuk egy rövid ideig, a tápszer nagyon csomós, szerintem nem fogod szeretni. És ami a fő probléma, hogy valóban tejalapú! :((
A tejallergiás babáknak való tápik mind bűn rosszak, de akkor én már inkább a Milupa Peptit javasolnám az még viszonylag "finom".
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!