Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korig használtátok...

Mennyi idős korig használtátok a pihenőszéket?

Figyelt kérdés

Születendő kisbabámnak most jó áron tudnék venni pihenőszéket, ami 11 kg-ig jó. A kisfiam most másfél éves és 12 kg (neki nem volt), gondolom a kislány is kb. ennyi idősen lesz ekkora, tehát max. másfél éves korig fogjuk használni. Egy barátnőmnek olyan van ami 18 kg-ig jó, és mai napig használják, már kisfotelként (két éves a kisfiúk).

A ti babátok szerette/szereti? Mennyi idős korig használtátok?

Köszi!

2010. jún. 19. 13:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mi az a pihenőszék? A hordozóra gondolsz?
2010. jún. 19. 14:00
 2/12 A kérdező kommentje:

szia, erre, ill. ilyesmire gondolok:

[link]

2010. jún. 19. 14:02
 3/12 anonim ***** válasza:
az én kisfiam 6 hósan már csak percekre volt hajlandó benne maradni
2010. jún. 19. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk mi a hordozót használtuk pihenőszék céljára, de kb 5-6 hóig maradt meg benne a babám, utána már forogni kúszni stb akart.

De ha jó áron jutsz hozzá, érdemes megvenni, mert fél évig biztos fogjátok tudni használni.

2010. jún. 19. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Amint elkezdett forogni, 6 hós korában eladtam. Egyáltalán nem használtuk ki... Csak a helyet foglalta. Nagyon ritkán volt el benne a gyerkőc. Szerintem helyette akkor már érdemesebb egy olyan etetőszéket venni, ami teljesen dönthető, és így már akkor is bele tudod tenni amikor nem ül még egyedül. Ráadásul magasban van, és még jól ki is lát belőle. A következő gyerkőcnek én nem fogok venni pihenőszéket. :)
2010. jún. 19. 14:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Fél éves kor után mi tuti, hogy nem használtuk. De hogy mikor tettem el végleg....na azt nem tudom megmondani. Valamivel előtte.
2010. jún. 19. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Kislányom nagyon sokat volt benne, én is imádtam, mert a lakás bármely pontjára magammal tudtam benne vinni, így tudtam házimunkát végezni vele együtt. És az első etetések is abban folytak, amíg még nem ült stabilan.

Sajnos pont most búcsúztunk el tőle, mert már annyira izeg-mozog benne, hogy orra dőlt a székkel együtt, ahogy matatott előredőlve a földön. 8 hónapos, és lassan 9 kg. Szerintem hiába jó több kg-ig, igazán addig jó, amíg nem akar belőle kijönni a baba.

De ennek ellenére is megérte, mert mostanáig nagyon hasznos volt. :-)

Van egy merevebb, hintázni tudó, 18 kg-ig jó típusú székünk is, azt nem szeretjük annyira, és már abban sincs el sokáig, de az legalább nem dől el vele együtt. (és azt csak kölcsön kaptuk)

Szóval, szerintem jó kis találmány, de nem hinném, hogy valóban 11 kg-ig tudjátok majd használni.

2010. jún. 19. 16:39
 8/12 anonim ***** válasza:
kb 8-9 hónapos koráig nagyon szerette, mindig abban evett, aztán egyik napról a másikra "megunta". Egy perc után hasra fordult benne, és kimászott :-)
2010. jún. 19. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:
5 hós koráig, én szerettem az elején,míg pici volt, de amint elkezdett mozogni, már nem tettem bele, hogy ne korlátozzam a mozgásában
2010. jún. 19. 21:02
 10/12 anonim ***** válasza:
13 Hó-ig,mert még alig mászott, de szívesen ringatózott benne, pedig már leért rendesen a feneke :)
2010. jún. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!