Pihenőszéket vagy hordozót otthon milyen idős korig használtatok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 14:02
1/10 anonim válasza:
nem vettünk pihenőszéket a hordozó alját töröltük le és vittük be a lakásba négy hónapos koráig volt el benne nyugisan
kocsiban kilenc hós koráig használtuk de akkor már kilógott a lába csak a súlya miatt volt muszáj ....
2/10 anonim válasza:
Amióta használja a kompot, azóta nem használjuk a bébihordót, illetve a pihenőszéket.
Tehát kb. 7 hónapig használtuk.
3/10 anonim válasza:
Természetesen utazáshoz még használjuk a hordozót!
4/10 A kérdező kommentje:
Oké, nem is az utazást kérdezem, hanem otthoni ülőkét, ami pihenőszék vagy hordozó szokott lenni.
2010. júl. 22. 14:11
7/10 anonim válasza:
Addig használtuk, míg fel nem ült. Addig elvolt benne, utána nem. Amint felült, el kellett tenni a pihenőszéket, a és a hordozót is. Nálunk ez 9 hónaposan volt.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. júl. 22. 14:48
9/10 anonim válasza:
Én még most is használom a hordozót, 7 hónapos, abban szokott enni. Ma beraktam az etetőszékbe, de az álláig ér a tálca. Úgyhogy még egy ideig használom a hordozót. Amikor főzök, belerakom és kiviszem magammal a konyhába, hogy mellettem legyen. Igazából többet használom a lakásban, mint az autóban.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is!
2010. júl. 22. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!