Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vettetek pihenőszéket a...

Vettetek pihenőszéket a babátoknak? Ha igen, meddig használtátok, és melyik típus vált be?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi nem vettünk, most kaptam kölcsön egyet. Nagyon megbántam, hogy eddig nem volt-kiválóan érzi benne magát hét hónapos babám. (A típust sajnos nem tudom-régi)
2009. máj. 10. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi is úgy kaptuk használtan,)Fischer Price, 6 hetes elmúlt a kislányom és nagyon szereti.Pl ha nyügi beviszem a konyhába és abban van mellettem.
2009. máj. 10. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekünk Piere Gardin pihenőszékünk van és 2hónapos korában kapta ajándékban a mamától,azóta minden nap használjuk,még etetéskor is,imád benne lenni.Mindenhova viszem magammal(lakáson belül-ha mosók,főzők stb.ott van mellettem).Most 8700gr és az van ráírva,hogy 10kg bír,úgyhogy még használni fogjuk egy ideig.Ajálani tudom,érdemes beruházni!
2009. máj. 10. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vegyél ha teheted! 2 hónapos babám nagyon szeret benne mióta megvan azóta tudok valami házimunkát is csinálni...:) [link]
2009. máj. 10. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
én nem vettem, nem is próbáltuk. etetéseket én a bébihordozóban oldottam meg míg nem tudott ülni, most már etetőszékben eszik. Igazából nekem nem hiányzott, de ez lehet azért, mert elég jól elvolt a fiam egyedül. az elejétől igyekeztem úgy csinálni, hogy minél többet lekösse magát egyedül. így most sincsen baj, már 8 hónapos. most már nagyobb előkészületet igényel, hogy mindent eltegyek a közeléből, ha egyedül hagyom. viszont így egész nap a földön van, fekszik, vagy éppen ül, játszik, kúszik mászik ezerrel.
2009. máj. 10. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi is vettünk, kéthónapos korában, de mi nagyon megbántuk. Kisfiam azon kevesek közé tartozik, aki soha nem maradt meg a pihenőszékben, mert kb. öt perc elteltével ordítani kezdett benne. Pedig rezgett és tetszőleges pozícióban dönthető volt, plüssfigurákkal felszerelve... Maclaren a márkája, és végül hathónapos korától abban etettük, mivel másra nem volt jó... :(
2009. máj. 10. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi Tako-t vettünk kb. 2 hós kora körül, én is nagyon örültem, így a fiam vittem magammal a lakásban, látott és így elvolt egy ideig. Aztán ebben kezdtük a hozzátáplálást 6 hós korában, mivel állítható a háttámlája. Még mindig használjuk, most 8 hós.
2009. máj. 10. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Másfél hónapos korában mi is vettünk Nattou márkájút a Brendonban. Az én kislányom nagyon szeret benne nézelődni, főleg TV-ni :) - most 10 hetes.

Mindenhova magammal tudom vinni, így ha sírdogál az ágyában, beleteszem és viszem magammal mindenhova. Csak ajánlani tudom! Nekünk nagyon bevált.

2009. máj. 10. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekunk is van,de mar lassan kinovi,mert miota kuszik kevesbe marad meg benne.Az elejetol kezdve hasznaltuk,es nagy segitseg volt,foleg a rezgo funkcioja.Szeretett benne szunditani.
2009. máj. 10. 21:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor beruházunk egyre mi is:)
2009. máj. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!