6hetes a fiam és eddig csak anyatejet kap de ugy érzem egyre ikább nem elég a tejem,120-130at szopizik 1 mellböl de van hogy kér a másikbol, fejem a mellem de max 10ml vagy kevesebb jön ki abbol amiböl 120at evet akkor már nem sokáig lessz elég neki?
Ne aggódj!
Én már kb 2 hónapja minden este két mellből szoptatok,mert nem elég neki ha csak egyet kap.
Egyébként szoptass,amikor ő kéri,mindig annyit,amennyit kér,és igyál sok4-5liter folyadékot.5 hónapja kizárólagosan szoptatok,így megéltünk már 1-2 tejparát.Ilyenkor növekedési ugrásba kezd,és nem elég neki a raktáron lévő tejecske.Szopisteával 2-3 nap alatt alkalmazkodott mindig a szervezetem.
Megnyugtatlak,20-30 mlnél többet én sosem tudtam kifejni a mellemből,még akkor sem,ha csordultig volt.
Nehogy elkezdd tápszerezni, mert akkor tényleg kevesebb lesz.
Etetés után én se tudok fejni, hiába van még benne akár egy deci is. Egyszerűen nem indul meg.
Én mikor így voltam, akkor az esti elalvása után(, amikor ő már biztos nem evett) kezdtem el fejni még egyet, és 4-5 nap után nagyon megnőtt az esti termelődés is. Egy hét után este már másfél/két deciket fejtem.
(Aztán tejadó lettem, most múltunk 6 hónaposak, és csak most adogatnék neki mást is. Én is állandó rettegésben voltam, hogy nehogy kevés legyen, így fejtem reggel és este is. Reggel etetés előtt 90-120 ml-t, de azt az első pillanattól, így azt nem tudom utólag működik-e még.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!