10 napos a kisfiam napi max 40 ml anyatejet tudok lefejni neki mivel nem szopizik tápszert kap 3200g-mal született és most 3500g szerintetek kevés vagy szépen fejlődik?
Nagyon jól fejlődik! Én fiam se tudott szopizni, fejtem, de 2 hónap alatt szépen elapadtam, bármit is csináltam, homeopátia ide vagy oda. 2900 grammal és a 35. héten született a fiam. Ma egy 15 hós kis vasgyúró. 11,50 kiló, 85 centike, tökéletes alkata van. :)
Én csak azt tanácsolnám neked, hogy bár tégy meg mindent amit tudsz, hogy tejed legyen, de ne stresszeld magad, ha nincs elég. Én túl paráztam a dolgot. Amikor teljesen elapadtam, akkor szűnt meg a kisfiam pocakfájása, állt helyre az alvása (felcserélte a nappalt az éjszakával), mintha elvágták volna. És ennek az volt az oka, hogy túl stresszeltem magam az első 2 hónapban amiatt, hogy nem tudok szoptatni. Ne tedd! Légy rá büszke, hogy van egy csodálatos, szépen fejlődő kicsikéd és ne is végy tudomást a tapló beszólásokról. Én kaptam hideget, meleget. Sajnos többen voltak azok, akik nem értették, miért nem szoptatok, mint azok, akik felfogták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!