Kislányom 2820 grammal 50 centivel született. Most 3 hónapos és csak 5170 gramm,60 centi. Anyatejet eszik csak. Nem kevés a súlygyarapodása?
Szerintem ennél tökéletesebb nem is lehetne, szép hosszú is és a súlya is nagyon jó, nem a 4 kilóval született babákhoz kell nézni:)
Nagyon szépen fejlődik szinte tankönyvszerüen:)
Ne is adj neki mást csak anyatejet:)
Kedvesek vagytok, köszönöm a megnyugtató válaszokat! Én meg már a pótlás adásán gondolkodtam, hisz mindenki azt mondja hogy az ő babája ilyenkor már 6-7 kg is volt.
Amúgy kiegyensúlyozott, mosolygós baba, csak nem annyira hurkás mint általában a kisbabuk.
A nem tudom hanyadik válaszoló vagyok még egyszer:))
Nekem kisfiam van de ő se volt sose az a hurkás, vastagabb combú baba:) mikor még pici csecsemő volt akkor 1 és 2 hós korában ugyan sokat hízott majd egy kilót, de akkor is csak ilyen jó nagy pókhasa volt:))
Aztán lassult a hízása, nem volt hurkás sőt mikor mászni kezdett kifejezetten vékonyka volt:)
Most se egy duci másfél éves és 10 kiló:)
Ilyen is van, valószínű a férjem alkatát örökölte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!