Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 2820 grammal 50...

Kislányom 2820 grammal 50 centivel született. Most 3 hónapos és csak 5170 gramm,60 centi. Anyatejet eszik csak. Nem kevés a súlygyarapodása?

Figyelt kérdés
Olvasom hogy másnak a babája már ilyenkor megduplázta rég a születési súlyát. Le vagyunk maradva?
2009. máj. 22. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem vagytok lemaradva, szépen fejlődik a babád. fél éves korukra kellene megdupláznia a súlyát.
2009. máj. 22. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
A nagykönyvek szerint fél éves korára "kell" a születési súlyt megdupláznia.Jó a gyarapodása,havi 4-500g amit szoktak ilyenkor hizni.A lényeg kiegyensúlyozott,egészséges.Nem a dekák a fontosak!
2009. máj. 22. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj. Az én babám 4 hónapos és 3500 gr-mal született. Most 6500 gr. Minden baba más. 6 hós korra kell megduplázni a súlyát. Ne izgulj.
2009. máj. 22. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ennél tökéletesebb nem is lehetne, szép hosszú is és a súlya is nagyon jó, nem a 4 kilóval született babákhoz kell nézni:)

Nagyon szépen fejlődik szinte tankönyvszerüen:)

Ne is adj neki mást csak anyatejet:)

2009. máj. 22. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 3500-zal született, és most, 3 hónaposan 5300 körül van. Szép, formás, kiegyensúlyozott baba, mindenhol hurkái vannak. Ne aggódj feleslegesen, csak figyeld a babád!
2009. máj. 22. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
az en babam 4 honaposan volt ilyen sulyu, szerintem minden ok
2009. máj. 22. 14:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok, köszönöm a megnyugtató válaszokat! Én meg már a pótlás adásán gondolkodtam, hisz mindenki azt mondja hogy az ő babája ilyenkor már 6-7 kg is volt.

Amúgy kiegyensúlyozott, mosolygós baba, csak nem annyira hurkás mint általában a kisbabuk.

2009. máj. 22. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én babám jövő 7en lesz 4 hós, és 4900g!! És tök jól érzi magát! Én is csak figyelek, hogy 6 hetesen 6 kg, de hát ez van! Kis balerinám! Ő meg így szép!!!
2009. máj. 22. 14:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Dehogy vagytok lemaradva! Az Én kislányom 2,70-el született, és 3 hónaposan 5,25 volt. Az első két hónapban 1 kg-ot hízott, és a doki még mondta is, hogy túl sok is a hízás, és csoda, hogy nem hasfájós. A harmadik hónapban kezdett visszavenni a hízásból, kb. 60 dekát hízott, mert már nagyon mozgékony volt. Nekem azt mondták, hogy ha meghaladja a havi 30 dekát, akkor tökéletes.
2009. máj. 22. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:

A nem tudom hanyadik válaszoló vagyok még egyszer:))

Nekem kisfiam van de ő se volt sose az a hurkás, vastagabb combú baba:) mikor még pici csecsemő volt akkor 1 és 2 hós korában ugyan sokat hízott majd egy kilót, de akkor is csak ilyen jó nagy pókhasa volt:))

Aztán lassult a hízása, nem volt hurkás sőt mikor mászni kezdett kifejezetten vékonyka volt:)

Most se egy duci másfél éves és 10 kiló:)

Ilyen is van, valószínű a férjem alkatát örökölte:)

2009. máj. 22. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!