Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amoxicillin beadásához valami...

Amoxicillin beadásához valami ötlet?

Figyelt kérdés

Babám nem hajlandó lenyelni.Már mindent próbáltam:pipetta, kiskanál, belemártottam a kenyeret (amikor láttam, hogy egyedül azt csipegeti), lefogtam és összenyomtam a pofiját, ebéd közben belecsempésztem a főzelékbe (de megérezte).Sehogy nem megy, pedig nagyon be kéne adnom neki.

Van valami étel ami elnyomja az ízét?

2010. jún. 19. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szia,

15:25-ös vagyok. sajnos nekünk nagyon csúnya kiütésünk lett egy pillanat alatt - 1 napig adtam. leálltam és másnap vittem dokihoz, de nem kaptunk másik gyógyszert. semmit. Jaj úgy sajnállak, ha már a nuró sem kell :-(. kúp.

2010. jún. 19. 20:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Sikerült:)Nehéz ügy volt.Oldalra nyomtam be.Majd holnap elbeszélegetek vele erről.
2010. jún. 19. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Remélem akkor mostmár bejön a módszer és könnyebb lesz! Gyógyul már a babád?
2010. jún. 21. 21:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést!Meggyógyult, viszont tele lett pöttyökkel vasárnapra.Hát így az amoxicillint már nem adtam be neki.Helyette homeopátiás bogyót javasolt a doktornőnk.Nagyon bevált:)
2010. jún. 22. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:

szia

ne haragudj az offért, én vagyok írta, hogy könnyen lehetnek rá érzékenyek. ezek szerint te babád is érzékeny rá - sajnálom.

megadnád kérlek a homeos bogyó nevét. köszönöm, üdv

2010. jún. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!